Search

Υπηρεσιακό κώλυμα εμπόδισε τον Νικήτα Παπαπαντελή να έχει ενεργό ρόλο στην Εθνική Κ15

Πρόταση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του προπονητή της Εθνικής Κ15 Θεόδωρου Ελευθεριάδη για να αναλάβει ρόλο υπεύθυνου φυσικής κατάστασης στην εν λόγω Εθνική δέχθηκε ο καθηγητής φυσικής αγωγής, προπονητής ποδοσφαίρου και Γ.Γ. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Έβρου Νικήτας Παπαπαντελής.

Όπως τονίζει στην ευχαριστήρια ανακοίνωσε που εξέδωσε ο κ. Παπαπαντελής η πρόταση της ΕΠΟ τον τιμά, αλλά λόγω του υπηρεσιακού κωλύματος που προέκυψε (μη απόσπαση εξ ολοκλήρου από την υπηρεσία τους εκπαιδευτικών ως βοηθών/ συνεργατών σε εθνικές ομάδες), είναι λογικό να παραμείνει στην εργασιακή του θέση ως εκπαιδευτικός στην Β/θμια Εκπ/ση.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του:

«Μετά το υπηρεσιακό κώλυμα που προέκυψε (μη απόσπαση εξ ολοκλήρου από την υπηρεσία τους εκπαιδευτικών ως βοηθών/ συνεργατών σε εθνικές ομάδες), είναι λογικό να παραμείνω στην εργασιακή μου θέση ως εκπαιδευτικός στην Β/θμια Εκπ/ση. Παρά ταύτα, θερμά ευχαριστήρια στο Θεόδωρο Ελευθεριάδη (Προπονητή U15 Eθνική Ελλάδος Ποδοσφαίρου) και στην ΕΠΟ για την εξαιρετικά τιμητική της πρόταση στο πρόσωπό μου, η οποία μετά τη 20ετή παρουσία μου στο χώρο με τιμάει και συγκινεί ιδιαίτερα.

Καλό ταξίδι στην μικρότερη και πλέον ταλαντούχα Εθνική Ομάδα U15 και προσωπικά στον εκλεκτό και εξαίρετο φίλο, προπονητή και εκπαιδευτή Θεόδωρο.

Με εκτίμηση

Παπαπαντελής Νικήτας»

Share it