Search

Α’ ΕΠΣ Θράκης: 7η αγωνιστική Play-Off & 8η αγωνιστική Play-Out-Pre Game (16:15 LIVE SportsAddict)

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict! 7η αγωνιστική στα Play-Off και 8η στα Play-Out, σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια να βρίσκονται εν όψει! Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπυ ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και την Δόξα Γρατινής, αλλά και το ματς του ΠΑΟΚ Κομοτηνής με τον Κομψάτο Πολυάνθου! Βεβαίως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις των αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να τις μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το LIVE του SportsAddict που θα αρχίσει 45′ πριν την έναρξη των αγώνων δηλαδή στις 16:15.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

 

Βιοτεχνία κουφωμάτων ΕΡ-ΑΛ. Πλαστικά κουφώματα, ανακαινίσεις, πόρτες, παράθυρα, θωρακισμένες Πόρτες, υαλοπετάσματα, παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου INOX, κάγκελα και πόρτες περιμέτρου κ.α. Με την πείρα της η βιοτεχνία ΕΡ-ΑΛ κατανοεί τις ανάγκες, τα γούστα και το προσωπικό στυλ των πελατών της των πελατών της για τον οικιακό η επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα και στην καλύτερη τιμή!

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

Δυστυχώς άλλη μια σεζόν στην Α’ ΕΠΣ Θράκης δεν θα ολοκληρωθεί ακέραιη, καθώς η Μεσσούνη αποχώρησε από το πρωτάθλημα!

Και αφού θυμηθείτε τα όσα έγιναν στα ματς της 6ης αγωνιστικής στα play-off και σε αυτά της 7ης στα play-out, μέσα από τον απολογισμό τους, πάμε να ξεκινήσουμε την σημερινή ανάγνωση των αγώνων!

 

Αρχίζουμε από τον Σώστη. Εκεί όπου η Δόξα υποδέχεται την Ελπίδα Σαπών, σε ένα ματς που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σαφώς και οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που καίγονται για την νίκη, αλλά η Δόξα έχει δείξει ότι παλεύει το κάθε ματς ξεχωριστά. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα έβγαλε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης τίτλου την Γρατινή, με το εμφατικό διπλό της και ευελπιστεί να κάνει κάτι παρόμοιο και σήμερα. Από την η Ελπίδα θέλει να συνέλθει από την σοκαριστική, έτσι όπως ήρθε, ήττα από το Κόσμιο και να παραμείνει σε τροχιά τίτλου.

Στο Κόσμιο, σε ένα ακόμη ματς-παγίδα, ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Και τα τρία προηγούμενα ματς μεταξύ των δύο ομάδων στην φετινή σεζόν ήταν συναρπαστικά και κάτι παρόμοιο αναμένεται να συμβεί και σήμερα. Ο Σπάρτακος είναι ένα σημαντικό “εμπόδιο” στον δρόμο του Κοσμίου για το πρωτάθλημα, για αυτό και οι ασπρόμαυροι σήμερα χρειάζονται οπωσδήποτε την νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή.

Στον Ίασμο στο ντέρμπυ της αγωνιστικής ο Μέγας θα αντιμετωπίσει την Δόξα Γρατινής. Το γεγονός πως η Δόξα έχει μείνει 8 βαθμούς πίσω από την κορυφή και ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης τίτλου, δεν λέει απολύτως τίποτα, με την ομάδα του Γιώργου Δίγκα να ψάχνει μια νίκη γοήτρου. Από την άλλη ο Μέγας βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση, είναι πάνοπλος για το σημερινό ματς, θα τα δώσει όλα για την νίκη και θα περιμένει και ενδεχόμενο στραβοπάτημα του Κοσμίου.

Στον όμιλο των play-out και στο Ενωσιακό γήπεδο στον Ραδιοφωνικό Σταθμό, ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής υποδέχεται τον Κομψάτο Πολυάνθου. Αμφότερες οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη που θα τους επιτρέψει να ελπίζουν για την παραμονή. Βέβαια το έργο του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε δυσχερή θέση, καθώς η τύχη του δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο. Ο Κομψάτος από την άλλη που έχει περισσότερες ελπίδες και πιθανότητες να παλέψει για την σωτηρία χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη, ενώ θα έχει το αυτί του και στο άλλο ματς.

Συγκεκριμένα στην Στρύμη εκεί όπου ο Ορφέας που κατέχει αυτή τη στιγμή το τελευταίο εισιτήριο της παραμονής και βρίσκεται στο +4, φιλοξενεί την Αναγέννηση Παγουρίων, που εξασφάλισε την παραμονή της την περασμένη Τετάρτη. Οι γηπεδούχοι θέλουν δύο νίκες για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους και του χρόνου στην Α’ κατηγορία και σήμερα επιθυμούν να πραγματοποιήσουν το πρώτο βήμα.

Τέλος ο αγώνας του Ορφέα Ξυλαγανής με την Μεσσούνη δεν θα διεξαχθεί καθώς οι φιλοξενούμενοι αποχώρησαν από το πρωτάθλημα.

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 17:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

PLAY-OFF

Δόξα Σώστη-Ελπίδα Σαπών

ΠΑΟΚ Κοσμίου-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Δόξα Γρατινής

 

PLAY-OUT

 

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Κομψάτος Πολυάνθου

Ορφέας Στρύμης-Αναγέννηση Παγουρίων

Ορφέας Ξυλαγανής-ΑΟ Μεσσούνης 3-0 α.α.

Share it