Search

Photos: Με Pasillo, “τρενάκι” και πλούσιο θέαμα η απονομή στην πρωταθλήτρια Ασπίδα Ξάνθης!

Με το παρελθόν, το παρών και το μέλλον της Ασπίδας να δίνουν το παρών πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Ξάνθης, η φιέστα τίτλου της πρωταθλήτριας της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, σπάζοντας μάλιστα και το ρεκόρ όντας η μοναδική ομάδα στην ιστορία του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου που τελειώνει το πρωτάθλημα χωρίς καμία βαθμολογική απώλεια.

Παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, Γιώργου Πανίδη και της διοίκησης της ΕΠΣ, του Τιμ Μάνατζερ της ΠΑΕ Ξάνθη Κώστα Τσαλίκη, του πρώην Δημάρχου και γνωστού Ασπιδέου Μιχάλη Στυλιανίδη και πολλών υψηλών προσκεκλημένων έγινε η απονομή του τίτλου του πρωταθλητή στην ομάδα του Χρήστου Σαμαρά.

Πριν την απονομή έγινε φιλικό μεταξύ των παιδιών της Ακαδημίας του συλλόγου, αλλά και της τωρινής ομάδας κόντρα στους βετεράνους του συλλόγου. Αμέσως μετά το φιλικό οι Παλαίμαχοι της Ασπίδας έφτιαξαν τον διάδρομο του θριάμβου, πιο ευρέως γνωστό ως pasillo, με τους πρωταθλητές της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης να βγαίνουν σχηματίζοντας τραινάκι, σαν την φετινή τους πορεία δηλαδή.

Ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων προς τους πρωταθλητές απο τους Αντιπροέδρους της Ένωσης, Γιώργο Τριάντη και Χρύσανθο Ζουρνατζίδη, τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Δαλακούρα και τον τομία της ΕΠΣ Χακάν Ισμέτογλου. Προτού ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Πανίδης παραδώσει στον αρχηγό Μπάμπη Κυριαζίδη το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Το τι ακολούθησε μπορείτε εύκολα να το φανταστείτε, με το γλέντι να συνεχίζεται με σουβλάκια και άφθονο ποτό, άλλωστε είναι πολλά τα χρόνια που πέρασαν για να επανέλθει το ιστορικό σωματείο της Ξάνθης στους τίτλους. Δείτε παρακάτω στιγμές απο την μεγάλη γιορτή της Ασπίδας μέσα απο τον φακό του Sportsaddict.

 

Share it