Search

Λάδι στη φωτιά λίγες ώρες πριν τον τελικό έριξε ο Λουτσέσκου!

Πιστός στο αφήγημα του κλεμμένου τίτλου έμεινε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. Στη σημερινή συνέντευξη τύπου των δύο προπονητών ενόψει του τελικού Κυπέλλου, αύριο στις 20:30, μεταξύ της ομάδας του και της Α.Ε.Κ., επεσήμανε σε αρκετά σημεία πως η ομάδα του άξιζε τον τίτλο και η αυριανή αντίπαλος τον “έκλεψε”.

Ο πρώην τεχνικός της Ξάνθης πήγε όμως αυτή τη φορά και ένα βήμα παρακάτω στην πυροδότηση της, έτσι κι αλλιώς, ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας. Σε ερώτηση για τη συμπεριφορά του κόσμου στον αυριανό τελικό, είπε:

«Δεν μπορεί να περιμένει κανείς μία τέλεια ατμόσφαιρα. Όταν περιμένεις 32 χρόνια ένα πρωτάθλημα και το βλέπεις να στο κλέβουν με αποφάσεις ανθρώπων. Δεν πρέπει όμως να το κοιτάμε αυτό, αλλά να κοιτάμε μπροστά. Είμαστε εδώ με την περηφάνια μας και θα τα δώσουμε όλα να πάρουμε το κύπελλο. Έχουμε απέναντι μία πολύ καλή ομάδα. Δεν έχει σημασία που μας πήρε έτσι το πρωτάθλημα, δεν έχει σημασία που με λιγότερη δουλειά κέρδισε περισσότερους βαθμούς και με λιγότερα παιχνίδια από εμάς, αλλά είναι μία πολύ καλή ομάδα».

 Σε ένα ματς για το οποίο έχει κινητοποιηθεί σχεδόν όλος ο κρατικός μηχανισμός καταστολής της πρωτεύουσας λόγω των κινδύνων που εγκυμονεί, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε αντί να εκτονώσει την κατάσταση και να συμβάλει απ’ την πλευρά του όσο μπορεί στην ομαλή διεξαγωγή του, αντιθέτως προτίμησε να υποσκάψει τα ήδη σαθρά θεμέλια στα οποία βασίζεται….

Share it