Search

Για φλερτ Βενετίδη και Απόλλωνα γράφουν στην Αθήνα – Όντως βρισκόταν στην πρωτεύουσα ο Εβρίτης πρώην πρωταθλητής Ευρώπης! (photo)

Μετά από το πέρασμά του ως βοηθός προπονητή από Κέρκυρα,  ΑΕΚ Λάρνακας,  Βέροια,  Αστέρα Τρίπολης,  Πανθρακικό και  Ολυμπιακό Βόλου φαίνεται πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου ο Στέλιος Βενετίδης να υπηρετήσει τον χώρο του ποδοσφαίρου και από τρίτο πόστο.

Συγκεκριμένα, ο “Πληροφοριοδότης” της Marca-SL, κάνει λόγο για επαφές του άλλοτε διεθνή ποδοσφαιριστή με τον Πρόεδρο του Απόλλωνα Σμύρνης,Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, για το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή στην αθηναϊκή ΠΑΕ.

Στο εν λόγω άρθρο αναφέρεται πως ο Εβρίτης Πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, είναι ο εκλεκτός για την “ορφανή”  θέση του Τεχνικού Διευθυντή, με τις προσθήκες στο στρατόπεδο της ” Ελαφράς Ταξιαρχίας” να εκτείνονται και για τη θέση του προπονητή.

Η λογική επιτάσσει πως πρώτα θα δώσει τα χέρα ο Π. Μονεμβασιώτης για τη θέση του τεχνικού Διευθυντή και έπειτα θα τρέξουν οι εξελίξεις για τον νέο προπονητή (φαβορί αυτήν την ώρα -πάντα σύμφωνα με το συγκεκριμένο άρθρο- ο Μπάμπης Τεννές), αλλά και για τις προσθήκες στο έμψυχο υλικό του Απόλλων που έσωσε φέτος τελευταία στιγμή την παρτίδα της παραμονής.

Χωρίς να έχουμε πρόσβαση στην πηγή της πληροφόρησης, δεν γνωρίζουμε αν όντως υφίσταται το φλερτ, αλλά αυτό που μπορούμε να μεταφέρουμε με βεβαιότητα είναι πως όντως ο Στέλιος Βενετίδης βρισκόταν στην Αθήνα την προηγούμενη βδομάδα.

Μάλιστα τον πετύχαμε στο αεροδρόμιο του “Ελ. βενιζέλος” με προορισμό την Αλεξανδρούπολη. Στην ολιγόλεπτη κουβέντα που είχαμε μαζί του δεν “αλιεύσαμε” κάτι που είτε να επιβεβαιώνει είτε να διαψεύδει την είδηση,

Share it