Search

Αποχώρησε ο ΑΟ Μεσσούνης!! Η επιστολή του προέδρου και του ΔΣ της ομάδας προς την ΕΠΣ Θράκης!

Ούτε και την φετινή σεζόν τελικά θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης χωρίς αποχώρηση ομάδας, καθώς ο ΑΟ Μεσσούνης ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί στα εναπομείναντα τρία ματς της σεζόν!

Από το πρωί το SportsAddict, στην ανάρτηση των διαιτητών του Σαββατοκύριακου στην ΕΠΣ Θράκης, σας είχε αναφέρει πως ο αγώνας του Ορφέα Ξυλαγανής με την Μεσσούνη δεν ορίστηκε. Όπως αποδείχθηκε και οριστικοποιήθηκε, οι “μπλε”, που πέρυσι κατέκτησαν αήττητοι το πρωτάθλημα στην Β’ κατηγορία και φέτος επανήλθαν στην κορυφαία κατηγορία της Ροδόπης, έκαναν γνωστή την αποχώρησή τους από το φετινό πρωτάθλημα, τρεις αγωνιστικές πριν αυτό τελειώσει, επικαλούμενοι κυρίως την συμπεριφορά της διαιτησίας, αποστέλλοντας επιστολή στην ΕΠΣ Θράκης εκ μέρους του ΔΣ της ομάδας, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Αρχοντής Εξακοΐδης!

Αναλυτικά η επιστολή:

Α.Ο.ΜΕΣΣΟΥΝΗΣ

Το ΔΣ του ΑΟ ΜΕΣΣΟΥΝΗΣ ενημερώνει την ΕΠΣ Θράκης ότι δεν προτίθεται να συμμετάσχει στους επόμενους αγώνες των πλέι άουτ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την άνιση και άδικη συμπεριφορά της διαιτησίας καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς αλλά και κατά την διάρκεια των πλέι άουτ. Συγκεκριμένα στους κρίσιμους αγώνες με Στρύμη και στις 2 αναμετρήσεις των πλέι άουτ στα Παγούρια στο πρώτο ματς των πλέι άουτ και με τον ΠΑΟΚ επίσης στο πρώτο ματς των πλέι άουτ. Επίσης καταγγέλλουμε την απαράδεκτη ενέργεια του διαιτητή κ.Χαμαλιδη που ενώ το γήπεδο λόγω βροχής και λάσπης ήταν ακατάλληλο για διεξαγωγή αγώνα αυτός κατόπιν συμβουλής του παρατηρητή κ.Ζηλούδη το διεξήγαγε με αποτέλεσμα το γήπεδο να καταστραφεί και να αναγκαστούμε να δώσουμε όλους τους εντός έδρας αγώνες του 2ου γύρου και κάποιους του 1ου εκτός έδρας. Η επίσης εξοντωτική και άδικη όπως αποδείχτηκε από το βίντεο ποινή σε ένα από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που είχαμε αποδυνάμωσε ακόμη περισσότερο το μικρό μας αριθμητικά ρόστερ και σε συνδυασμό και με την συμπεριφορά των μίντια δημιούργησε ένα εχθρικό και άνισο κλίμα απέναντί μας κάθε φορά που βγαίναμε εκτός έδρας ή κάναμε ένα δυνατό μαρκάρισμα. Η απογοήτευση είναι εμφανής και στην διοίκηση αλλά και στους ποδοσφαιριστές που πλέον δεν είχαν το κουράγιο να συνεχίσουν. Ας ελπίσουμε να είμαστε εμείς το τελευταίο εξιλαστήριο θύμα κάποιον μη ικανών να απονείμουν δικαιοσύνη ανθρώπων.

ΜΕ ΤΙΜΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΞΑΚΟΪΔΗΣ ΑΡΧΟΝΤΗΣ

Share it