Search

Στοίχημα: Αμφίσκορο στον τελικό της Τουρκίας

Περιορισμένο το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης, ειδικότερα σε σύγκριση με εκείνο των προηγούμενων ημερών. Σε δυο προτάσεις έχουμε καταλήξει, καθώς θα μας απασχολήσουν το Κύπελλο Τουρκίας και τα πλέι οφ στο πρωτάθλημα του Βελγίου. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις online στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Interwetten, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Κερδίζει η Άντερλεχτ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από το Βέλγιο και το Άντερλεχτ – Σαντάρ Λιέγης. Στο παιχνίδι διεκδίκησης του τίτλου έχει μπει για τα καλά η Άντερλεχτ, μετά και το σπουδαίο διπλό που πήρε στην έδρα της πρωτοπόρου Κλαμπ Μπριζ (1-2), την περασμένη αγωνιστική. Αυτή ήταν και η δεύτερη διαδοχική της νίκη, μειώνοντας έτσι στους δυο την διαφορά από την πρώτη θέση. Πολύ καλή η εντός έδρας παρουσία της, όπου και επικράτησε στα έξι από τα εννέα τελευταία αντίστοιχα ματς, μετρώντας ακόμη δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Από αήττητο σερί πέντε αγώνων έρχεται η Σταντάρ Λιέγης, με τέσσερις νίκες αλλά και μια ισοπαλία, μετά και το εντός 5-0 επί της Γκενκ. Είναι σε καλή κατάσταση, έχει πετύχει τον στόχο της παρουσίας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, οτιδήποτε παραπάνω καταφέρει από εδώ και πέρα θα είναι… υπέρβαση. Το κίνητρο είναι πιο ψηλό στους γηπεδούχους, που έχουν την ευκαιρία να παλέψουν για τον τίτλο, επιλογή θα αποτελέσει ο Άσσος σε απόδοση 2.25.

Με τα γκολ στην Τουρκία

Πάμε και στην δεύτερη επιλογή για σήμερα, η οποία προκύπτει από τον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας, Ακίσασπορ – Φενερμπαχτσέ. Την ευκαιρία να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της, έχοντας ωστόσο στο μυαλό της και στη μάχη παραμονής που δίνει στο πρωτάθλημα, έχει η Ακίσασπορ. Στον προηγούμενο γύρο, άφησε εκτός την Γαλαρατασαράι (ήττα 1-2 εντός, νίκη 0-2 εκτός). Επικράτησε μια φορά στα εννέα τελευταία της, ενώ έχει σκοράρει στα έξι από τα εφτά πιο πρόσφατα. Τον πρώτο τίτλο μετά από τέσσερα χρόνια θέλει να πανηγυρίσει και πάλι η Φενερμπαχτσέ, η οποία δίνει μάχη και για την κατάκτηση και του πρωταθλήματος, ούσα στο -3 από την κορυφή. Στα ημιτελικά άφησε εκτός της Μπεσίκτας, ούσα παράλληλα σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας εφτά νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της. Αμφότερες διψούν για τον τίτλο, επιθετικά βρίσκουν λύσεις και θα πάμε με το Goal / Goal, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Share it