Search

Παρελθόν μετά απο μια εξαετία στην Ξάνθη ο Παναγιώτης Τριάδης! Το ευχαριστώ και το παράπονο του

Παρελθόν από την Ξάνθη αποτελεί μετά απο μια εξαετία στον σύλλογο ο Παναγιώτης Τριάδης,με τον ίδιο να ανακοινώνει το τέλος του μέσω της σελίδας του στο instagram.

Εκεί πέρα απο τα ευχαριστώ στους ιθύνοντες του συλλόγου, δεν έκρυψε και το παράπονο του για την μικρή προσέλευση των φίλων της ομάδας στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αποχωρεί έχοντας 96 συμμετοχές συνολικά έχοντας πετύχει 8 τέρματα και 16 ασίστ. Αναλυτικά ο Τριάδης έγραψε για το “αντίο” του:

Θα ήθελα αυτή τη στιγμή να ευχαριστήσω τους παντες, από τους συμπαίκτες μου. τους προπονητές και το προσωπικό μέχρι την διοίκηση για τα 6 χρόνια που πέρασα εδώ, παίζοντας 96 παιχνίδια για την ομάδα. Ήταν μια διαδρομή με τα πάνω της και τα κάτω της. Υπήρξαν μεγάλες στιγμές αλλά και κάποιες άσχημες που προήλθαν περισσότερο από τραυματισμούς. Εύχομαι στην ομάδα τίποτα λιγότερο από επιτυχία. Αλλά θα ήθελα με αυτή την αφορμή να πω, ότι θα ευχόμουν οι φίλαθλοι να υποστήριζαν περισσότερο την ομάδα. Είναι λυπηρό να βλεπεις μια ομάδα με τόσο μεγάλη επιτυχία, να μην παίρνει την υποστήριξη που της αξίζει.

Share it