Search

Στο 6ο Δημοτικό Κομοτηνής αθλητές και αθλήτριες της Α.Ε.Κ. (photos)

Το δελτίο Τύπου της ΑΕ Κομοτηνής:

Το τμήμα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής στην προσπάθεια που καταβάλλει για να αγαπήσουν το άθλημα και την ομάδα οι μικροί μας φίλοι, αντιπροσωπεία του συλλόγου επισκέφτηκε στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής μαζί με τον Θράκα Ιππέα Ποδηλατικό Όμιλο Κομοτηνής, υποστηρίζοντας την εκδήλωση του σχολείου »Σχολικό Περιβάλλον και Παιδική Παχυσαρκία», μια πρωτοβουλία του Μιχάλη Πολιτσάκη.

Έτσι λοιπόν Χρήστος Χρηστουηλίας, Βασίλης Πετρίδης και Έφη Μπογιατζή έδειξαν τα μυστικά του αθλήματος στους μικρούς φίλους που έμειναν εντυπωσιασμένοι από το άθλημα! Επιπλέον μίλησαν για την ομάδα και το άθλημα οι προπονητές της ομάδας Δημήτρης Κιοσσές και Λίτσα Αμπράση ενώ παρόντες ήταν και άνθρωποι που τρέχουν τα διαδικαστικά του τμήματος βόλεϊ και συγκεκριμένα οι κ. Νικηφορίδης, Βασιλειάδης και Δουλγερίδης.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν να δουν στην πράξη όλα όσα τους είπαν οι προπονητές ενώ πολλά παιδιά ζήτησαν αυτόγραφα από τους πρωταγωνιστές της σημερινής ημέρας, δίνοντας την υπόσχεση πως την επόμενη σεζόν θα έρχονται σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε τις μαθήτριες, τους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής και τον κ. Πολιτσάκη για την πρόσκληση.

Share it