Search

Πανελλήνιο ρεκόρ για τον Μπουρουλίτη του ΝΟΑ στο Εθνικό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης!

Ολοκληρώθηκε στις 6 Μαΐου στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης το Εθνικό πρωτάθλημα ΟΠΕΝ κατηγορίας Τεχνικής Κολύμβησης, στο οποίο συμμετείχαν 231 κολυμβητές και κολυμβήτριες από 29 σωματεία ολόκληρης της Ελλάδος.

Το επίπεδο της διοργάνωσης ήταν πολύ υψηλό, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την επίτευξη 36 ορίων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων/Νεανίδων και 5 Πανελληνίων ρεκόρ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωτάθλημα τίμησε με την παρουσία του, τη 2η αγωνιστική ημέρα, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός.

Ο νεαρός αθλητής του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξ/πολης, Λευτέρης Μπουρουλίτης, είχε την ευκαιρία να βιώσει τη χαρά της συμμετοχής σε μια τόσο σημαντική, κορυφαία σε εθνικό επίπεδο, διοργάνωση και να επιστρέψει έχοντας στις αποσκευές του μια πολύτιμη συλλογή εμπειριών και μοναδικών παραστάσεων από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Η εμφάνιση του νεαρού αθλητή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς κατέκτησε την 23η θέση στη συνολική κατάταξη του αγωνίσματος, 400μ. διπλά πέδιλα, σημειώνοντας ΝΕΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ στην κατηγορία του, ΠΠ-Β, με χρόνο 4.13.74 συντρίβοντας κατά 13 δευτερόλεπτα το προηγούμενο δικό του πανελλήνιο ρεκόρ με χρόνο 4.26.43, που είχε πραγματοποιήσει πριν 20 μέρες στην ημερίδα ορίων στη Λάρισα, συγκεκριμένα στις 15 Απριλίου.

«Συγχαίρουμε και ευχόμαστε από καρδιάς στον αθλητή μας, να είναι γερός και δυνατός συνεχίζοντας να κατακτά τους στόχους του σε όλους τους τομείς της ζωή του.

Καταλήγοντας, διαπιστώνουμε με μεγάλη χαρά, ότι οι εμφανίσεις όλων των αθλητών μας, του τμηματος της τεχνικής κολύμβησης, δίνουν τη δυνατότητα να ελπίζουμε σε πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης, καθώς ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης εδραιώνεται στο χώρο της τεχνικής κολύμβησης τοποθετώντας γερά θεμέλια, που θα βοηθήσουν στην μετέπειτα πετυχημένη πορεία του τμήματος», αναφέρει ο ΝΟΑ.

Share it