Search

Ο απολογισμός της 28ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 18 γκολ, 1 νίκη γηπεδούχου, 2 ισοπαλίες και 1 νίκη φιλοξενούμενου συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με το διπλό έφυγε από το Φανάρι η Βιστωνίδα Κοπτερού, ισόπαλος ο ΑΠΣ Πανθρακικός με τον Αετό Μίσχου, μοιράστηκαν βαθμούς Φιλία Κομοτηνής και ΑΕ Κομοτηνής, νίκη για τον Ηρακλή Σαπών επί της Ένωσης Ασωμάτων.

ΑΟ Φαναρίου-Βιστωνίδα Κοπτερού 1-4

Με το διπλό απέδρασε από την δύσκολη έδρα του Φαναρίου η πρωταθλήτρια Βιστωνίδα Κοπτερού που επικράτησε με 1-4. Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Γκιρετλί Ναζήμ, Γκόγκος, Τομπά Αλτάι και Μοεμίν Ντογουκάν, ενώ για τους γηπεδούχους είχε μειώσει προσωρινά σε 1-3 ο Μποτρότσος.

Ηρακλής Σαπών-Ένωση Ασωμάτων 3-0

Σπουδαία νίκη με 3-0 επί της Ένωσης Ασωμάτων κατέκτησε ο Ηρακλής Σαπών και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της τρίτης θέσης, σε αντίθεση με την Ένωση Ασωμάτων που έχει πλέον μόνο μαθηματικές ελπίδες.

Αετός Μίσχου-ΑΠΣ Πανθρακικός 2-2

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν Αετός Μίσχου και ΑΠΣ Πανθρακικός στο ντέρμπυ της αγωνιστικής. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Γιασάρ και Μουσταφά, ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Δελής και Παπαθέος.

ΑΟ Φιλία Κομοτηνής-ΑΕ Κομοτηνής 3-3

Ισόπαλοι με 3-3 αναδείχθηκαν Φιλία Κομοτηνής και ΑΕ Κομοτηνής σε ένα ματς που ομάδες αγωνίστηκαν κυρίως για λόγους γοήτρου. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Αρναούτ Ριντβάν (2) και Αδέμ Αμέτ, ενώ για τους κιτρινόμαυρους οι Μηντιούρης (2) και Σαμί Χουσεΐν.

Πόντος Κομοτηνής-Νέα Δόξα Υφαντών 3-0 α.α.

Ελπίδες Κομοτηνής-Ατσάλι Αρχοντικών 0-3 α.α.

ΑΟ Μύστακας-ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου —

Ρεπό: ΑΣ Αγιοχωρίου

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά από 28 αγωνιστικές!

Share it