Search

Photos: Απο συμπαίκτες στην ζωή αντίπαλοι στα γήπεδα! Το ξεχωριστό “El Clasico” των Παναγιώτη και Στάρου στο Μαγικό – Απόλλων!!!

Ένα απο τα γεγονότα του σαββατοκύριακου στα γήπεδα της Ξάνθης ήταν αναμφισβήτητα  η μεγάλη συνάντηση στο παιχνίδι του Αστέρα Μαγικού με τον Απόλλωνα Ξάνθης.

Όχι βέβαια για το ματς αυτό καθαυτό, όντας αδιάφορες βαθμολογικά και οι δύο και με πολλούς νεαρούς στην σύνθεση, αλλά η μονομαχία των δύο συνεταίρων του καφέ μπαρ El Clasico, Παναγιώτη Ταϊρίδη και Σταύρου Παρσαντανιάν.

Μάλιστα τόσο ο Παναγιώτης για την γηπεδούχο ομάδα του Αστέρα όσο και ο Σταύρος του Απόλλωνα φορούσαν το περιβραχιιόνιο του αρχηγού. Ενώ δεν έλειψε και ο σχετικός χαβαλές με πολλούς φίλους των δύο στην εξέδρα να κάνουν την σχετική καζούρα για την μεγάλη συνάντηση των δύο πολύ καλών φίλων που συμπορεύονται μαζί και επιχειρηματικά πέρα απο μια αδερφική φιλία που κρατά εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Για την ιστορία νικητής της συνάντησης ήταν ο Απόλλωνας Ξάνθης με 3-1, με την ομάδα του Δημήτρη Μπακάλογλου χάρις τα δύο τέρματα του Χρήστου και ένα του Βαχέ Μαρκοσιάν έφτασαν σε μια μεγάλη νίκη που την φέρνει στην πέμπτη θέση. Για τον Αστέρα είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Μάριος Ευθυμιάδης,

 

Share it