Search

Ο απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και πρώην γυμναστής του Πανθρακικού που πανηγύρισε πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό!

Το πρώτο της πρωτάθλημα Ελλάδας πανηγύρισε η ομάδα Κ15 του Πανθηναϊκού που κέρδισε τον ΠΑΟΚ στον τελικό και στέφθηκε πρωταθλήτρια, με τον απόφοιτο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και πρώην μέλος των τμημάτων Υποδομής ΠΑΟΚ Κομοτηνής και Πανθρακικού Άγγελο Χαρίση να πανηγυρίζει και αυτός με την ψυχή του την μεγάλη επιτυχία των μικρών “πράσινων”

Ο Χαρίσης είναι γεννημένος στην Χαλκιδική, την 1η Ιανουαρίου 1994 και είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Διατέλεσε ομιλητής στο Διεθνές Συνέδριο της Κομοτηνής, ενώ κατέχει δίπλωμα προπονητή ποδοσφαίρου UEFA B.

Την περίοδο 2013-2014 υπήρξε τεχνικός του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, στο τοπικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης, ενώ τη διετία 2014-2015 και 2015-2016 δούλεψε στην Κ20 του Πανθρακικού, ως προπονητής φυσικής κατάστασης, τότε που η ομάδα της Κομοτηνής αγωνιζόταν στη Super League. Με την ίδια ιδιότητα, εργάστηκε και την περασμένη χρονιά (2016-2017) στην Κ17 της ΠΑΕ Κέρκυρα.

Απο το καλοκαίρι ο Άγγελος Χαρίσης ανέλαβε χρέη γυμναστή και Υπεύθυνου αποκατάστασης στα τμήματα Υποδομής του Παναθηναϊκού, με τον ίδιο να παίζει σημαντικό ρόλο στην εξαιρετική φετινή παρουσία της ομάδας Κ15 των “πράσινων” και όχι μόνο, καθώς δίνει το παρών και στο Αγρίνιο οπού την Τετάρτη η ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον τελικό του πρωταθλήματος.

Share it