Search

Ο απολογισμός του Απόλλωνα Αλεξ/πολης για το 9ο Apollon Cup

«Με την συμμετοχή 300 Αθλητών – τριών από 20 Ομάδες, 14 Ελληνικές και 6 Βουλγαρικές, ολοκληρώθηκε με επιτυχία για 9η χρονιά το Διεθνές Πρωτάθλημα Kick Boxing Apollon Cup 2018, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΚ).

Την διοργάνωση ανέλαβε ο Α.Σ. Απόλλων Αλεξανδρουπόλεως με υπεύθυνο τον Μάστερ Ιωάννη Ζάχο. Επίσημοι προσκεκλημένοι της διοργάνωσης που μας τίμησαν με την παρουσία τους ήταν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κ. Τριανταφύλλου Μιχάλης, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WAKO, ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΚ και Υπεύθυνος Επιμόρφωσης κ. Μαυρομμάτης Αντώνης, ο Βουλευτής Έβρου κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης και ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής από την Βουλγαρία Yordan Yankov.

Ο Α.Σ Απόλλων Αλεξανδρουπόλεως κατέκτησε στο σύνολο 50 μετάλλια 22 στο αγώνισμα Light Contact, 20 στο αγώνισμα Kick Light και στα αγωνίσματα Low Kick & K1 συνολικά 8 μετάλλια.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά την Force 1 Tsalas Tasos που στηρίζει την διοργάνωση μας από το ξεκίνημα, τους χορηγούς επικοινωνίας Maximum fm 93,6, το Κανάλι 5 στους 97,3, το SportsAddict.gr, το tvthrakiotis.gr.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιάννη Βαταμιδη, σε όλους τους προπονητές των ομάδων Ελλάδος και Βουλγαρίας, τους διαιτητές για το πολύτιμο έργο που βγάζουν εις πέρας κάθε φορά, σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες για την προσπάθεια το σεβασμό και την μαχητικότητα τους και φυσικά σε όλους τους γονείς», αναφέρει η ανακοίνωση του Απόλλωνα.

Share it