Search

Μίλαν Ράσταβατς: “Περήφανος για την πορεία μας”! Όσα είπε ο Σέρβος κόουτς του ΑΟΞ για μικρούς και Πανόπουλο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίλαν Ράσταβατς στη συνέντευξη Τύπου:

“Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες του για την καλή σεζόν και τα αποτελέσματα που πέτυχαν. Είμαι χαρούμενος γιατί αυτή είναι μία μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο, με έναν ικανό προπονητή και με ποιοτικούς παίκτες. Το σημερινό ματς δεν ήταν εύκολο για κανέναν, ειδικά μετά τη νίκη του Αστέρα. Ήταν καλό για εμάς και για αυτούς το αποτέλεσμα που ήταν κλειστό και που υπήρχε κίνητρο για να παίξουμε. Είμαι περήφανος για την απολογισμό μας στον δεύτερο γύρο, κερδίσαμε 9 περισσότερους βαθμούς σε σχέση με τον πρώτο. Στη χειμερινή περίοδο πήραμε μόνο έναν παίκτη, τον Ντουρίτσκοβιτς. Η ομάδα έδειξε ωριμότητα, συνοχή και έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Οι παίκτες αξίζουν το μεγαλύτερο κομμάτι της επιτυχίας.

Είχαν φιλοδοξίες, θέληση και εργατικότητα και εξελίχτηκαν πολύ. Το δεύτερο κομμάτι ανήκει στη διοίκηση, που μας υποστήριξε πολύ, όπως ο κύριος Παπαδημητρίου και το αφεντικό μας, ο κύριος Πανόπουλος ο οποίος μας στήριξε στις δύσκολες στιγμές. Τέλος, θέλω να συγχαρώ τον Αστέρα που κέρδισε τη θέση στην Ευρώπη. Τον πιέσαμε όσο μπορέσαμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Κάναμε μία πολύ καλή σεζόν και το γεγονός ότι δεν βγήκαμε στην Ευρώπη, δεν την κάνει τέλεια. Θα κάνω μία αναφορά στους νέους μας, όπως οι Μελιόπουλος, Σβάρνας, Φασίδης, που έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα έχει μέλλον”.

Ποιο ήταν η καλύτερη στιγμή της σεζόν και ποια η χειρότερη;

“Η καλύτερη στιγμή είναι το τελευταίο μέρος της σεζόν. Πετύχαμε σπουδαία αποτελέσματα εναντίον μεγάλων αντιπάλων. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο εκτός έδρας, δεν πήραμε όσους πόντους δικαιούμασταν, αλλά παίξαμε καλά. Το χειρότερο σημείο είναι η αρχή της σεζόν, όταν μπορούσαμε να πάρουμε νίκες εντός έδρας και αποτύχαμε”.

Share it