Search

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Μανώλης Σιώπης αλλά και ο Τσιμίκας!

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει βάλει ως προτεραιότητα την αξιολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ, των δανεικών και της Ακαδημίας και στη συνέχεια την αναζήτηση υποψήφιων μεταγραφικών στόχων.

Δύο δανεικοί παίκτες από τους Πειραιώτες, οι οποίοι ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν με τις εμφανίσεις τους είναι οι Μανώλης Σιώπης και Κώστας Τσιμίκας, αγωνιζόμενοι σε Πανιώνιο και Βίλεμ ως δανεικοί από τους «ερυθρόλευκους».

Οι δυο τους φαίνεται ότι θα έχουν την ευκαιρία τους το προσεχές καλοκαίρι να επιστρέψουν στο Λιμάνι και να δείξουν ότι μπορούν να αγωνιστούν στην κορυφαία ομάδα της χώρας, βοηθώντας την να πετύχει τους στόχους της. Όπως όλα φαίνονται θα βρίσκονται στην προετοιμασία των Πειραιωτών και από εκεί και πέρα μένει να φανεί αν θα μπορέσουν να πείσουν τον νέο προπονητή του Θρύλου.

Πάντως, και οι δυο τους αποτελούν ποδοσφαιριστές που αρέσουν και αν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό που είχαν τη φετινή σεζόν στις ομάδες τους, βελτιώνοντας κάποια στοιχεία στο παιχνίδι τους μπορούν να έχουν θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Share it