Search

Οι ευχές απο Xanthifans και Βασίλισσες της Θράκης στην Εφηβική ομάδα του ΑΟΞ στο Final 4!

Τις δικές τους ευχές στην Εφηβική ομάδα της Ξάνθης που ρίχνεται στην μάχη του Final 4 αγωνιζόμενοι την Δευτέρα κόντρα στον Ολυμπιακό, έστειλαν μέσω αναρτήσεων οι οργανωμένοι φίλοι του ΑΟΞ “Xanthifans” αλλά και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης “Xanthifans”

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ

Η Γυναικεία Ποδοσφαιρικη Ομαδα Βασιλισσα της Θράκης , βρίσκεται στο πλευρό του ποδοσφαιρικού τμήματος Κ 17 του Α.Ο.Ξανθη , στα πλαίσια της συμμετοχής του στο final four με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.
Ευχόμαστε ολόψυχα να φέρετε το κύπελλο στην Ξάνθη μας!!!!!!

XANTHIFANS

Οι Xanthifans εύχονται καλή επιτυχία στην Κ-17 και όλες οι φετινές της προσπάθειες να ανταμειφθούν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος όπως έγινε το 2014 στο ίδιο γήπεδο.

Οι επιτυχίες που έχουν τα τμήματα Υποδομής του ΑΟΞ είναι μοναδικές για επαρχιακή ομάδα και αποδεικνύουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε όλους τους τομείς.

Και κάτι τελευταίο! Η ομαδική επιτυχία έχει αντίκτυπο και στην προσωπική επιτυχία και φιλοδοξία κάθε νεαρού ποδοσφαιριστή! Αυτό θα πρέπει να έχουν πάντα στο μυαλό τους οι παίκτες μας! Είναι μοναδική ευκαιρία να αναδείξουν και την ομάδα αλλά και τον εαυτό τους!

Καλή επιτυχία! ΜΟΝΟ ΑΟΞ!!!!

Share it