Search

Νίκησε Ιπποκράτη με διπλό «χτύπημα» Μαρασλή ο πρωταθλητής Εθνικός (photos)

Με τον επιθετικό του Γιώργο Μαρασλή να πετυχαίνει δύο πανομοιότυπα γκολ, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επικράτησε 2-0 του Ιπποκράτη στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» στο τελευταίο του ματς για την φετινή σεζόν.

Ο Εθνικός που είναι και επίσημα πια πρωταθλητής, πανηγύρισε δεόντως την κατάκτηση του τίτλου μετά από 4 χρόνια (θυμηθείτε εδώ).

Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς που είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, οι παίκτες των Παπαράδη & Φλώρου πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και δίκαια έφτασαν στη νίκη επί του μαχητικού Ιπποκράτη του Βασίλη Τσιομλεκίδη. Οι καιρικές συνθήκες ήταν εξαιρετικές, ενώ να θυμίσουμε ότι το ματς κανονικά ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στη Δραγάνα, αλλά έγινε στην έδρα του Εθνικού έτσι ώστε οι άνθρωποι του να διοργανώσουν την φιέστα τους.

Μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης ο Καρακασίδης θα απειλήσει με ένα σουτ έξω από την περιοχή, με τον Στεφανίδη Α. να αποκρούει. Ένα λεπτό αργότερα, στο 3′ της αναμέτρησης, ο Αγοράκης θα εκτελέσει το κόρνερ και ο Μαρασλής με κεφαλιά θα γράψει το 1-0. Στο 20′ οι «γιατροί» θα χάσουν την πρώτη τους σημαντική ευκαιρία στο ματς όταν ο Κατσαμάγκας θα σουτάρει και ο Μπαμπλής θα αποκρούσει. Τρία λεπτά μετά και έπειτα από σέντρα του Καρασερίδη ο Κατσαμάγκας από πλεονεκτική θέση θα σουτάρει άουτ.

Το β’ μέρος θα ξεκινήσει όπως και το πρώτο, με τον Εθνικό δηλαδή να βρίσκεται στην επίθεση και τελικά να σκοράρει. Σε φάση καρμπόν με αυτή του πρώτου γκολ, ο Αγοράκης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μαρασλής ξανά με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ένα λεπτό αργότερα ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Ουζουνίδης θα δει παράβαση μέσα στην περιοχή του Εθνικού και θα υποδείξει πέναλτι υπέρ του Ιπποκράτη. Ο Πυλούδης θα αναλάβει την εκτέλεση, αλλά ο γκολκίπερ των πρωταθλητών Σάκης Μπαμπλής θα πέσει στη δεξιά του γωνία πραγματοποιώντας εξαιρετική επέμβαση και κρατώντας το μηδέν. Στο 66′ ο Γκαϊδατζής θα φτάσει μια ανάσα από το 3-0, αλλά το σουτ του θα το αποκρούσει ο πορτιέρο του Ιπποκράτη. Στο 82′ το ίδιο θα συμβεί και σε σουτ του Καρακασίδη, με το δεύτερο του παίκτη του Εθνικού να φεύγει άουτ.

Στις εξέδρες του «Φώτης Κοσμάς» βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης και ο απερχόμενος Χρήστος Καραβασίλης.

Συνθέσεις: 

Ιπποκράτης Αλεξ/πολης (Τσιομλεκίδης): Στεφανίδης Α., Βιτζέκας, Καρασερίδης (63′ Παπαδόπουλος), Γαλανός, Δούπας, Τηλέγραφος, Τσακανίκας, Στεφανίδης Κ., Κατσαμάγκας (65′ Κουρεμπελές), Πυλούδης, Μακιτσιάν.

Εθνικός Αλεξ/πολης (Παπαράδης – Φλώρος): Μπαμπλής, Δορουγιδένης, Ράλλης, Λίτσιος, Τσαπάνης, Γκουντενούδης (65′ Τσαχιρίδης), Γκαβανόζης (76′ Μουχτάρης), Αγοράκης (53′ Πουλουκτσής), Γκαϊδατζής, Καρακασίδης, Μαρασλής (62′ Τζελέπης).

Διαιτητής: Ουζουνίδης – Βοηθοί: Παλαιοπάνης – Ναζιρόπουλος

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

Share it