Search

Photos: Μοναδικές στιγμές αποθέωσης για τον Βαλάντη Κουρτίδη στην επιστροφή του στην Ξάνθη!

Ο Βαλάντης Κουρτίδης ήταν αναμφίβολα το πρόσωπο του αγώνα μεταξύ του 3ου ΓΕΛ Ξάνθης και του Ελληνικού Κολεγίου στα Σχολικά Λυκείων μπάσκετ, που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους. 

Και πως να μην είναι άλλωστε με τον ξανθιώτη γκάρντ να επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στην Ξάνθη, μετά την μεταγραφή του απο την Ασπίδα Ξάνθης στον Άρη, με την υποδοχή που του επιφύλαξαν πρώην συμμαθητές, συμπαίκτες και φίλοι να είναι μοναδική με τον Κουρτίδη μάλιστα να ακούει συχνά πυκνά το επίθετο του να γίνεται σύνθημα.

Με το φινάλε του αγώνα ο Βαλάντης έσπευσε να αγκαλιάσει τους πολλούς φίλους που είχε την ευκαιρία να δει στο γήπεδο, αλλά και τους πρώην προπονητές του στην Ακαδημία της Ασπίδας με την οποία έφτασε μέχρι τα τελικά του Παιδικού πρωταθλήματος, Χρήστο Βαχαρίδη, Αντώνη Κασαρτζίδη και Γρηγόρη Σουλιώτη που είδαν το παιχνίδι συντροφιά με τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας του ξανθιώτικου συλλόγου Δημήτρη Παναγιωτόπουλο αλλά και τον πατέρα του Βαλάντη.

Ξεχωριστές στιγμές για το “διαμάντι” του ξανθιώτικου μπάσκετ που διαπρέπει στον Άρη, στην κορυφαία πεντάδα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων, με άπαντες να αναμένουν ακόμη σπουδαιότερα πράγματα απο έναν εξαιρετικό αθλητή αλλά πάνω απ’ όλα όλοι να έχουν να λένε για τον εκπληκτικό του χαρακτήρα.

Μάλιστα ο ξανθιώτης γκάρντ σχολίασε τα όσα έζησε γράφοντας σχετικά: “Εχθες υπηρξε μια πολυ συγκηνιτικη στιγμη για μενα. Παιζοντας απεναντι σε παιδικους φιλους, φιλους που μεγαλωσα μαζι και περασα ολα μου τα χρονια διπλα τους στην ομαδα. Βλεποντας τους μετα απο αρκετο καιρο νιωθω μονο χαρα και ευτυχια που παιζουν μπασκετ οπως παιζαμε τοτε. Αυτο το οποιο με συγκινησε ιδιαιτερα ηταν οταν τα παιδια αρχισαν και τραγουδουσαν το ονομα μου στο γηπεδο εν ωρα παιχνιδιου.Εκεινη την στιγμη ενιωσα τεραστια συγκινηση κ ανατριχιλα. Πραγματικα ηταν ενα απιστευτο συναισθημα. Θελω ολους να σας ευχαριστω που με εχετε στηριξει τοσο αλλα και που μου εχετε δωσει τεραστια δυναμη για τη συνεχεια.Ευχαριστω”

Share it