Search

Κλείδωσαν οι τρεις αντίπαλοι των Παίδων του Αρίωνα Ξάνθης, σε τρίτο ματς θα κριθεί ο τελικός της ΕΣΚΑΝΑ

Μαθαίνει σιγά σιγά τους αντιπάλους του στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Παίδων η ομάδα του Αρίωνα Ξάνθης, καθώς ήδη έχουν γίνει γνωστές οι τρεις εκ των πέντε αντιπάλων τους.

Πιο συγκεκριμένα μέσω των προκριματικών, όπως και η ομάδα του Αρίωνα που κατέκτησε την πρώτη θέση στον Α’ όμιλο, προκρίθηκαν  επίσης το Ηράκλειο που κατέκτησε την πρωτιά στον Γ’ όμιλο και ο Προμηθέας Πάτρας που κατέκτησε την πρωτιά στον Β’ όμιλο. Επίσης στα τελικά θα βρίσκεται ο πρωταθλητής της ΕΣΚΑ, Παναθηναϊκός.

Σε τρίτο ματς θα κριθεί ο πρωταθλητής της ΕΣΚΑΝΑ και τέταρτος αντίπαλος των Παίδων του Αρίωνα Ξάνθης, καθώς οι Παίδες Ολυμπιακού και Πανιωνίου είναι έχουν απο μια νίκη και έτσι η πρωτιά θα κριθεί στον τρίτο τελικό που θα γίνει το προσεχές σαββατοκύριακο.

Η τελευταία ομάδα που θα μετέχει στο Final 4 που είναι προγραμματισμένο για τις 20 με 24 Ιουνίου, θα κριθεί μέσω της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ οπού αναμένεται να γίνει μάχη μεταξύ των κορυφαίων ομάδων Παίδων του Νομού Θεσσαλονίκης

Share it