Search

Photos: Με Κουρτίδη πρωταγωνιστή νίκησε το 3ο ΓΕΛ και βλέπει Final 4 το Ελληνικό Κολέγιο!

Με ξεκάθαρο φαβορί ήταν το παιχνίδι που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο “Φίλιππος Αμοιρίδης” με τους μαθητές του 3ου ΓΕΛ Ξάνθης να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια απέναντι στους εξαιρετικούς αθλητές του Ελληνικού Κολεγίου που με άνεση κέρδισε 69-32 και προκρίθηκαν  για την τελευταία προκριματική φάση οπού θα τεθούν αντιμέτωποι με το ΓΕΛ Αρτακίου με φόντο το Final 4 που θα γίνει στην Αρχαία Ολυμπία.

Η ομάδα του Κολεγίου αποτελούμενη απο παίκτες των μεγάλων ομάδων της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα τους και τον ξανθιώτη Βαλάντη Κουρτίδη που ήταν εκ των πρωταγωνιστών τόσο απο αγωνιστικής πλευράς όσο και απο πλευράς υποδοχής με πολλούς πρώην συμμαθητές και φίλους στις εξέδρες να τον αποθεώνουν.

Μάλιστα οι συμμαθητές και φίλοι των παιδιών του 3ου ΓΕΛ δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα δίνοντας μια διαφορετική νότα στην αναμέτρηση, οπού η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδειξε εξ’ αρχής τα “δόντια” της.  Το Κολέγιο ήταν ανώτερο σε ένα ματς που δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής με τους μαθητές της ξανθιώτικης ομάδας να κάνουν αξιέπαινη προσπάθεια απέναντι σε μια ομάδα που ακόμη και απο πλευράς ύψους και κορμιών υπερείχε αισθητά.

Διαιτητές: Παπαθεολόγου – Ηλιόπουλος

Οκτάλεπτα: 7-15, 15 – 34(ημίχρονο), 25-53, 32-69(τελικό αποτέλεσμα)

3ο ΓΕΛ ΞΑΝΘΗΣ(Αλ. Μιχαλοπούλου): Τσέκης  2, Χαραλαμπίδης  6(2), Αμοιράς  6(2), Κυβρακίδης, Καρανικολίδης  4, Καβουρτζικλής, Ρούμογλου 3(1), Μπαλατλιάν, Πατσής  5, Παπαϊωάννου, Λάμπρογλου  4, Γκαγκαλίδης  2

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ(Τσιότρας): Βακουφτσής  7, Πετανίδης 5, Κλωναράς 10, Παλιαχάνης 4, Κωστίκας  5,  Ταζόπουλος  2, Σιδηροηλίας  8, Τουλούπης  10(2), Κουρτίδης  9(1), Καραγεωργίου  6, Γεωργαλάς  3, Τσακιρίδης

 

 

Share it