Search

Το πρόστιμο στην ΠΑΕ Ξάνθη για το εντός με Λάρισα και η αντίδραση των Xanthifans

Το χέρι στην τσέπη καλείται να βάλει η Ξάνθη, καθώς την Παρασκευή (4/5) έγινε γνωστό ότι στους Θρακιώτες επιβάλλεται πρόστιμο για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ!

Συγκεκριμένα, η Ξάνθη καλείται να πληρώσει 5.000 ευρώ για τα όσα συνέβησαν στο ματς της 29ης αγωνιστικής. Αναλυτικά: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 29ης αγωνιστικής:

Α) ΠΑΕ Ξάνθη: «Βάσει των αναφερομένων στο από 29/04/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 29/04/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 4463/18/850206 από 30/04/2018 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας» : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ».

Η απόφαση πάντως δεν πέρασε απαρατήρητη απο τους οργανωμένους φίλους της Ξάνθης, που αντέδρασαν με τον δικό τους τρόπο. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Xanthifans αναφέρει:

Γάτες οι παρατηρητές!!!

Τι μάθαμε φέτος από αυτούς;;;;

  1. δεν ρίχνουμε χαρτάκια γιατί τα βλέπουν και πέφτουν τιμωρίες,
  2. δεν ρίχνουμε χαρτοταινίες γιατί και αυτές τις βλέπουν εκτός κι αν είναι πολλές και συνοδεύονται με καπνογόνα οπότε περνούν απαρατήρητες.

Όμως!!!!

  1. Μπορούμε να βάζουμε στο γήπεδο και να κρεμάμε στα κάγκελα μηχανάκια και ίσως και αυτοκίνητα, αυτά σίγουρα δε τα βλέπουν
  2.  Επιτρέπεται το ντου οπαδών χωρίς εισιτήρια, το σπάσιμο θυρών και η καταστροφή καμερών ασφαλείας.

Άντε και εις ανώτερα!!! Πάντα τέτοια!!!

Share it