Search

Στοίχημα: “Παιχνίδι” με τα γκολ

Ένα άκρως ενδιαφέρον τριήμερο, στο οποίο μάθαμε τα “ζευγάρια” των τελικών του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ, προηγήθηκε και σήμερα, Παρασκευή (04/05) η προσοχή μας στρέφεται εκ νέου στα πρωταθλήματα στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Από Αγγλία, Γαλλία και Σκωτία έρχονται οι τρεις προτάσεις από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, ενώ μία ακόμη επιλογή προκύπτει από το Final 4 του Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA, το οποίο διεξάγεται στο ΟΑΚΑ με τη συμμετοχή της ΑΕΚ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades μπορείτε μεταξύ άλλων να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα πάμε στοίχημα σε πραγματικό χρόνο!

Ξεκινάμε από την Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τρεις αγωνιστικές απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος, οι γηπεδούχοι απέχουν πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο μόνο άνετα δεν μπορούν να αισθάνονται από τη στιγμή που έχουν δύσκολο πρόγραμμα, καθώς μετά το σημερινό ματς, ακολουθούνε δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις με Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ. Δε βρίσκονται, βέβαια, σε καλή κατάσταση, αγνοούν τη νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια τους, στα τέσσερα από αυτά δεν έχουν σκοράρει καν. Η Γιουνάιτεντ, από την πλευρά της, έχει ως μοναδικό στόχο στο πρωτάθλημα να “κλειδώσει” μαθηματικά τη 2η θέση, στις επτά τελευταίες “εξόδους” της στην Πρέμιερ Λιγκ έχει πέντε νίκες (5-0-2), στις τρεις από αυτές δε δέχθηκε γκολ, ενώ στους δύο αγώνες που ηττήθηκε δεν κατάφερε να σκοράρει. Περιμένουμε προσεκτικές και τις δύο ομάδες, θα πάμε με το No Goal σε απόδοση 2.00.

Under από τη Γαλλία

Συνεχίζουμε με Β’ Γαλλίας και την αναμέτρηση Νιμ – Γκαζελέκ. Μία “ανάσα” από την απευθείας άνοδο βρίσκεται η Νιμ, η οποία έχει τρεις βαθμούς περισσότερους από την 3η Αζαξιό, με δύο αγωνιστικές, μαζί με τη σημερινή, να απομένουν για το φινάλε. Η Γκαζελέκ, από την πλευρά της, έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία και μεσοβδόμαδα οπαδοί επισκέφθηκαν την προπόνηση της ομάδας, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές να χάσουν από τη Νίμ, προκειμένου να μην “ανέβει” απευθείας η Αζαξιό! Οι γηπεδούχοι, βέβαια, είναι ούτως ή άλλως το φαβορί, δε συνηθίζουν, όμως, να “ανοίγουν” τα παιχνίδια τους και αξίζει να ασχοληθούμε με το Under 3 γκολ, σε απόδοση 1.80 (Πρόκειται για ασιατικό σύνολο γκολ. Το στοίχημα επιβεβαιώνεται αν σημειωθούν λιγότερα από 3 τέρματα. Αν σημειωθούν ακριβώς 3, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται).

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από τη Σκωτία και τον αγώνα Νταντί Γιουνάιτεντ – Ντανφέρμλιν. Πρόκειται για αγώνα ρεβάνς των πλέι οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ, με το πρώτο ματς να έχει ολοκληρωθεί ισόπαλο χωρίς τέρματα. Πολύ προσεκτικές περιμένουμε τις δύο ομάδες και σήμερα, η Νταντί ειδικά στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της δεν έχει δεχθεί γκολ, ενώ καλές αμυντικές επιδόσεις έχουν και οι φιλοξενούμενοι, έχοντας διατηρήσει ανέπαφη την εστία τους στα 3/4 πιο πρόσφατα. Επιλογή και εδώ θα αποτελέσει το No Goal σε απόδοση 2.05.

Μάχηστον ημιτελικό

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA, ΑΕΚ – Μούρθια. Η Ένωση προσφέρεται δίκαια σε τιμές φαβορί, καθώς αγωνίζεται εντός έδρας, θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της και διαθέτει καλό σύνολο. Η Μούρθια, βέβαια, δε θα είναι εύκολος αντίπαλος, καθώς είναι μία ομάδα η οποία μακριά από το γήπεδό της είναι πολύ αποτελεσματική. Στο Τσάμπιονς Λιγκ ο εκτός έδρας απολογισμός της είναι έξι νίκες και τρεις ήττες, ενώ στο πολύ δύσκολο ισπανικό πρωτάθλημα έχει πετύχει επτά “διπλά”, με σπουδαιότερα εκείνα επί των Μπαρτσελόνα και Βαλένθια, ενώ ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από Ρεάλ Μαδρίτης και Μπασκόνια. Στοιχηματικά αξίζει να επιλέξουμε την Μούρθια με +5.5 πόντους, καθώς περιμένουμε ο ημιτελικός να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Share it