Search

Ο απολογισμός της 27ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 10 γκολ, 1 νίκη γηπεδούχου, 1 ισοπαλία και 1 νίκη φιλοξενούμενου συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Η πρωταθλήτρια Βιστωνίδα Κοπτερού αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Ηρακλή Σαπών, ο ΑΠΣ Πανθρακικός σφράγισε την άνοδό του στην Α’ ΕΠΣ Θράκης, η Φιλία Κομοτηνής πήρε σπουδαίο διπλό κόντρα στην Ένωση Ασωμάτων, ενώ ο Μύστακας που έστειλε έγγραφο στην διοργανώτρια αρχή πως αποχωρεί από το πρωτάθλημα συμπλήρωσε τον τρίτο μηδενισμό του και αποβλήθηκε.

Βιστωνίδα Κοπτερού-Ηρακλής Σαπών 1-1

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Βιστωνίδα Κοπτερού και Ηρακλής Σαπών. Σε ένα ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με πολλούς νεαρούς παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής όλη τη σεζόν, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν. Το τελικό 1-1 έγραψε ο Μπίνμπασι Αλή με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 90+3′ γλυτώνοντας την ομάδα του από την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, διτηρώντας την αήττητη.

Ένωση Ασωμάτων-ΑΟ Φιλία Κομοτηνής 0-3

Σπουδαία νίκη με 0-3 κατέκτησε η Φιλία Κομοτηνής κόντρα στην Ένωση Ασωμάτων. Οι δύο ομάδες μάχονται για την καλύτερη κατάταξή τους στον βαθμολογικό πίνακα, κάτι που μπορεί ίσως και να τους χαρίσει εισητήριο ανόδου από το πουθενά. Τα τέρματα των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Αρναούτ Ριντβάν (2) και Αδέμ Αχμέτ.

ΑΠΣ Πανθρακικός-Πόντος Κομοτηνής 5-0

Την νίκη με την οποία σφράγισε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣ Θράκης πανηγύρισε ο ΑΠΣ Πανθρακικός κόντρα στον Πόντο Κομοτηνής, επικρατώντας με 5-0. Τα τέρματα των Πανθήρων σημείωσαν οι Γιάζος (2), Τσάμη, Παπαθέος και Στούπος.

ΑΟ Μύστακας-ΑΣ Αγιοχωρίου 0-3 α.α.

Ο ΑΟ Μύστκας έγινε η τέταρτη ομάδα της κατηγορίας που δεν ολοκλήρωσε το φετινό πρωτάθλημα αφού με έγγραφό της προς την διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε πως αποχωρεί τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος.

ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου-ΑΟ Φαναρίου 0-3 α.α.

ΑΕ Κομοτηνής-Ελπίδες Κομοτηνής 3-0 α.α.

Νέα Δόξα Υφαντών-Ατσάλι Αρχοντικών 0-3 α.α.

Ρεπό: Αετός Μίσχου

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά από 27 αγωνιστικές!

Share it