Search

Ημέρα πληρωμών στον Παναθηναϊκό που γλύτωσε την αποβολή και πάει με ψυχολογία κόντρα στην Ξάνθη!

Έναν λόγο για να χαμογελάσουν είχαν την Παρασκευή (4/5) οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Όπως έγινε γνωστό, στέλεχος της διοίκησης βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας στο «Γ. Καλαφάτης» και τους έδωσε επιταγές με το 35% των χρημάτων της δόσης του Δεκεμβρίου οι οποίες είναι προς πληρωμή τη Δευτέρα (7/5).

Παράλληλα, επιταγές δόθηκαν και στα μέλη του τεχνικού επιτελείου (προπονητικό τιμ, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές) αλλά και στους υπαλλήλους της ΠΑΕ. Εξάλλου, πρόκειται για κάτι για το οποίο είχαν ενημερώσει οι διοικούντες.

Την ίδια ώρα το σίριαλ με τον Γενς Βέμερ ολοκληρώθηκε οριστικά το απόγευμα της Παρασκευής για τον Παναθηναϊκό. Ένα σίριαλ που κόστισε στο «τριφύλλι» έξι βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα και το έβαλε σε κίνδυνο να υποβιβαστεί!

Οι «πράσινοι» δεν είχαν κανένα άλλο περιθώριο, το τρίτο «-3» βρισκόταν προ των πυλών και θα σήμαινε υποβιβασμό. Έτσι, λοιπόν, η διοίκηση της ΠΑΕ εξόφλησε τον Γερμανό ποδοσφαιριστή, δίνοντας ένα ποσό κοντά στο μισό εκατομμύριο! Η πλευρά του παίκτη θα αποσύρει την προσφυγή και η τρίτη αφαίρεση βαθμών δεν θα γίνει πράξη.

Και όλα αυτά την ίδια ώρα που ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του ανεβάζουν με καλή ψυχολογία πλέον ρυθμούς ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την Ξάνθη  στην Λεωφόρο.

Share it