Search

Τα αποτελέσματα και η κατάσταση στον Β’ όμιλο του Region’s Cup! Ο πιθανός αντίπαλος των Θρακιωτών

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρωτάθλημα Regions Cup οπού στον Α’ όμιλο ΕΠΣ Ξάνθης και ΕΠΣ Θράκης θα αγωνιστούν την προσεχή Τετάρτη(θυμηθείτε ΕΔΩ) θα κοντραριστούν την Τετάρτη 9/5 στην Αλεξανδρούπολη για το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Εκεί οπού εκτός απροόπτου θα βρει μπροστά της την ομάδα της ΕΠΣ Εύβοιας που μετά και  τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στον Β’ όμιλο μοιάζει να είναι το μεγάλο φαβορί. Η φιναλίστ του τελευταίου τελικού κέρδισε στην πρεμιέρα την ομάδα της ΕΠΣ Ηπείρου με 2-0, με τους παίκτες της ΕΠΣΗ να κάνουν την έκπληξη την δεύτερη αγωνιστική και  να κερδίζουν με 3-2 την  ΕΠΣ Λάρισας.

Την τελευταία αγωνιστική οπού θα αναμετρηθούν ΕΠΣ Εύβοιας και Λάρισας, η ομάδα της Εύβοιας παίζει για δύο αποτελέσματα ενώ η ομάδα της Λάρισας θέλει μόνο νίκη  με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά για να μπορεί να ελπίζει σε πρωτιά.

Στον Α’ όμιλο τα πράγματα είναι σαφώς πιο ξεκάθαρα με την ΕΠΣ Ξάνθης να παίζει για δύο αποτελέσματα, ενώ η ΕΠΣ Θράκης θέλει μόνο νίκη για να περάσει αυτή στον μεγάλο τελικό που θυμίζουμε θα γίνει  μεταξύ των δύο πρωτοπόρων των δύο ομίλων το Σάββατο 12 Μαϊού

Αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι δύο όμιλοι:

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΕΠΣ Εύβοιας   3(2-0)

2. ΕΠΣ Ηπείρου   3(3-4)

3. ΕΠΣ Λάρισας   0(2-3)

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΕΠΣ Ξάνθης   3(3-2)

2. ΕΠΣ Θράκης  1(1-1)

3. ΕΠΣ Μακεδονίας  1(3-4)

Share it