Search

Photos: Θριαμβευτικά στο Final 4 των Σχολικών το 2ο ΓΕΛ Ξάνθης που νίκησε και την Κατερίνη!

Χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει ιδιαίτερα οι μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης κέρδισαν με άνεση 3-0 το 4ο ΓΕΛ Κατερίνης και εξασφάλισαν την πρόκριση τους στην τελική φάση του Σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων που μάλιστα όπως έχετε διαβάσει αποκλειστικά στο Sportsaddict θα διεξαχθεί στην πόλη της Ξάνθης το διήμερο 10-11 Μαϊού

Οι μαθητές του Ηλία Καραλίδη έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους και το Final 4 με την ομάδα Κ17 του ΑΟΞ, μέλη της οποίας αποτελεί η πλειοψηφία της ομάδας του ΓΕΛ, φάνηκαν επηρεασμένοι στα πρώτα λεπτά απέναντι στην μαχητική ομάδα της Κατερίνης που ωστόσο δεν απείλησε ουσιαστικά και όποτε προσπάθησε βρήκε απέναντι της έναν σταθερότατο Ζουρνατζίδη.

Μετά το πρώτο τέταρτο οι Ξανθιώτες κυριαρχούσαν στο γήπεδο και ανέβαζαν την πίεση τους καταφέρνοντας τελικά στο 24′ μετά απο πολύ ωραία ατομική ενέργεια του Τσιτσεκίδη απο τα δεξιά και ασίστ στον Γιάννη Ιωάννου να πάρουν το προβάδισμα το οποίο και έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και μόλις στο 38′(στα σχολικά το ημίχρονο είναι τριανταπεντάλεπτο) η ομάδα της Ξάνθης έκανε το 2-0 με ωραίο πλασέ του Ηλία Τσιτσεκίδη, ενώ στο 42′ άγγιξαν το τρίτο γκολ όμως το σουτ του Γκασιμπαγιαζίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Τελικά το τρίτο γκολ ήρθε στο 56′ με σκόρερ ξανά τον Γιάννη Ιωάννου, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα και έδωσε την πανηγυρική πρόκριση στην τελική φάση για τους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης.

Την αναμέτρηση πέρα απο τους Υπεύθυνους του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ξάνθης παρακολουθήσαν επίσης ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών του ΑΟΞ, Νίκος Κεχαγιάς αλλά και η Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής ΠΕ11 Θράκης και πρώην προπονήτρια της Εθνικής Γυναικών, Ξάνθη Κωνσταντινίδου. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Τζεβελεκίδης με βοηθούς τους Γιώργο Χρυσέλη και Γιώργο Κουτσικανίδη.

2ο ΓΕΛ ΞΑΝΘΗΣ: Ζουρνατζίδης, Τριανταφύλλου(67′ Σαμαράς), Γκασιμπαγιαζίδης(65′ Δημητριάδης), Ιωάννου, Θεοφυλάκης, Πατσιώρας, Κοτόπουλος(69′ Καράμπελας), Τσιτσεκίδης, Τσιεγγελίδης, Γκίκα, Μολώνης

4ο ΓΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Ράντος, Γαλανόπουλος, Δεληγιάννης, Λάμο, Ναρίνογλου, Νίκου, Ρούντος, Τραχίδης(60′ Γιαννούλης), Γκατζούνας, Μαυρίδης(65′ Παπατολίκας), Κουλλόλλι(36′ Τσάτσος)

Share it