Search

Ευελπιστεί σε ένα καλύτερο πλασάρισμα η Φιλία Κομοτηνής που έφυγε με το διπλό από τους Ασώματους!

Την νίκη με 0-3 κόντρα στην Ένωση Ασωμάτων πανηγύρισε ο ΑΟ Φιλία Κομοτηνής στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Η ομάδα της Φιλία που βρίσκεται πλέον στην 8η θέση με 41 βαθμούς θα διεκδικήσει μέχρι το τέλος της σεζόν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, που θα την φέρει όσο το δυνατόν ψηλότερα στην βαθμολογία, με σκοπό να εκμεταλλευθεί κάποια ενδεχόμενη καραμπόλα και να έχει πιθανότητες ανόδου στην Α’ κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια, με την τλευταία της παρουσία εκεί να χαρακτηρίζεται κάτι παραπάνω από πετυχημένη, αφύ είχε τερματίσει 2η.

Από την άλλη η Ένωση δεν πραγματοποίησε και πολύ καλή εμφάνιση και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο κιόλας μισάωρο χωρίς να καταφέρει να αντιδράσει. Έτσι παρέμεινε στην 5η θέση με 45 βαθμούς και βρίσκεται πλέον τέσσερις βαθμούς πίσω από την τρίτη θέση, στην οποία φιγοράρει ο Αετός Μίσχου.

Στα αγωνιστικά η Φιλία προηγήθηκε στο 30′ με τον Αρναούτ Ριντβάν. Ο ίδιος πάικτης στο 52′ πέτυχε και το δεύτερο τέρμα της ομάδας του, δίνοντας την ένα σημαντικό προβάδισμα. Το τελικό 0-3 έγραψε ο Αδέμ Αχμέτ στο 84′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαντζαβέλας που είχε για βοηθούς τους Χαρίτση και Δοδόγλου.

Πηγή: Περισκόπιο

Share it