Search

Ο προπονητής του Λοντίγκιν και πρώην αντίπαλος της Ξάνθης ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας!

Ο προπονητής της Ζείνιτ Αγίας Πετρούπολης, Ρομπέρτο Μαντσίνι θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο επόμενος ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ιταλίας, αφού φέρεται να επήλθε οριστική συμφωνία με την Ομοσπονδία

Οι δυο πλευρές, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, κατέληξαν σε συμφωνία και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και ανακοινώσεις. Αν δεν στραβώσει κάτι, ο πρώην προπονητής της Λάτσιο όταν αυτή αγωνίστηκε κόντρα στην Ξάνθη στο Uefa, θα οδηγήσει την Ιταλία στα προκριματικά του Euro 2020 με στόχο να είναι η Εθνική στα τελικά, θυμίζοντας ότι απέτυχε να περάσει στο Μουντιάλ της Ρωσίας, χάνοντας στα μπαράζ από την Σουηδία.

Η συμφωνία θα είναι για δυο χρόνια και ο Μαντσίνι θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των 4.000.000 ευρώ για κάθε έτος. Ο έμπειρος κόουτς βρέθηκε σε ξενοδοχείο της Ρώμης με τον Αλεσάντρο Κοστακούρτα, ο οποίος έχει πόστο στην ιταλική ομοσπονδία, αλλά και με τον τιμ μάνατζερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, τον Λέλε Οριάλι.

Όσο για το ότι βρίσκεται στον πάγκο της Ζενίτ, θα βρεθεί φόρμουλα και δεν θα υπάρξει εμπόδιο για να αναλάβει τις τύχες της Ιταλίας, με στόχο να την επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών.

Share it