Search

Οι πρωταθλητές είναι εδώ! Ανατροπή νίκης στην πρεμιέρα του Regions Cup για την ΕΠΣ Ξάνθης

Ιδανικά μπήκε στο Regions Cup η κάτοχος του τίτλου ΕΠΣ Ξάνθης αφού αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κέρδισε με 3-2 την ΕΠΣ Μακεδονίας

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο χωρίς πολλές φάσεις, με την ομάδα της Μακεδονίας να παίρνει κεφάλι στο σκορ με σουτ του Άρμπι Ρέντζια στο 17′.  Η ΕΠΣ Ξάνθης παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο και με τρομερή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να ισοφαρίσει στο 50′ με ωραία ατομική προσπάθεια του Πάρη Κοτόπουλου.

Στο 59′ η ομάδα της Ξάνθης κάνει υποδειγματική αντεπίθεση και με το Μαυρόπουλο περνάει μπροστά στο σκορ με 2-1. Πάνω που φαίνεται ότι η Ξάνθη ελέγχει τον αγώνα, γίνεται μία πολύ περίεργη φάση, η μπάλα κοντράρει πάνω στον Κυριακίδη και καταλήγει στα δίχτυα του Ρούφου για την ισοφάριση σε 2-2.

Στο 84′ οι Θρακιώτες έκαναν ωραία ομαδική ενέργεια και με το Λαζαρίδη έκαναν το 3-2. Η Ξάνθη άντεξε στην πίεση των παικτών της Μακεδονίας και με τον Ρούφο να πραγματοποιεί δυο σημαντικές επεμβάσεις έφτασε στη νίκη.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, ο τελικός θα έχει σίγουρα μία θρακιώτικη ομάδα, με την ΕΠΣ Ξάνθης να αντιμετωπίζει την ΕΠΣ Θράκης στις 16 Μαΐου στην Αλεξανδρούπολη και μία απ’ τις δύο να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό. Η ομάδα της Ξάνθης με τη νίκη της επί της Μακεδονίας θα παίξει για δύο αποτελέσματα.

Διαιτητής : Τρακαλιάνης – Βοηθοί: Καμπούρης, Κρυωνάς

Συνθέσεις:

ΕΠΣ Ξάνθης: Ρούφος, Μπουνταγκίδης Α., Σαρηγιαννίδης Α., Ταχτσίδης, Γκιουγκιόρ (19′ λ.τρ. Τζαμπάζ Χακή), Καραγκιόζης Ι., Μαυρόπουλος, Μπουνταγκίδης Ι., Σαρηγιαννίδης Π. (46′ Λαζαρίδης), Τουργαΐδης (63′ Γκέκας), Κοτόπουλος (73′ Κατσής).

ΕΠΣ Μακεδονίας: Ιβανούδης, Γκέρσι, Κυριακίδης, Ξανθόπουλος, Τραχανάς, Ταραμάς (60′ Νίμβρογλου), Ντόκου (58′ Ασλανίδης), Ρέντζια, Μάνιος, Παραστατίδης (46′ Μαυρίδης), Παπακωνσταντίνου (46′ Δούκας).

Share it