Search

Ορίστηκε η Γενική Συνέλευση της Ασπίδας Ξάνθης ενόψει Γ’ Εθνικής! Τα τυπικά για την φιέστα τίτλου

Μπορεί παίκτες και τεχνικό τιμ να αναμένουν πως και πως την μεγάλη φιέστα που θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης και την επιστροφή του ιστορικού συλλόγου της Ασπίδας Ξάνθης σε Εθνικές κατηγορίες η διοίκηση όμως έχει και άλλα πράγματα στο μυαλό της.

Ήδη ο Πρόεδρος της ομάδας Απόστολος Πασλάκης κάλεσε σε Γενική Συνέλευση τα μέλη της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος, που είναι  προγραμματισμένη για τις 18 Μαϊού οπού θα τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας του συλλόγου καθώς με την άνοδο στην Γ’ Εθνική πέρα απο τις απαιτήσεις αυξάνονται και τα έξοδα του συλλόγου.

Μετά την Γενική Συνέλευση του ποδοσφαιρικού τμήματος αναμένονται ανακοινώσεις για το μέλλον του συλλόγου, ενώ με ιδιαίτερα ενδιαφέρον αναμένεται και η μεγάλη Γενική Συνέλευση παρουσία όλων των τμημάτων του Αθλητικού ομίλου της Ασπίδας που μετά το μπάσκετ τη νέα χρονιά θα έχει παρουσία και στο ποδόσφαιρο σε Εθνικές κατηγορίες.

Όσον αφορά την φιέστα τίτλου αυτή αναμένεται να γίνει στις 13 Μαϊού, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Πάντως ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Σαμαράς και οι παίκτες του είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕ Ξάνθης οπού στόχος είναι η 26η νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα και η κατάρριψη ενός πολύ μεγάλου ρεκόρ

Share it