Search

Από τώρα διακοπές για Εθνικό, δεν θα διεξαχθεί το ματς με Παναθηναϊκό

Η αναμέτρηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική των play out της Volley League είχε οριστεί για χθες Κυριακή 29/4, αλλά δεν διεξήχθη και ούτε πρόκειται να διεξαχθεί.

Αυτό συμβαίνει διότι σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΣΑΠ «όταν κατά την διάρκεια διεξαγωγής του μίνι – Πρωταθλήματος, η διαφορά μεταξύ της 2ης και της 3ης ομάδας δεν μπορεί να καλυφθεί από τους αγώνες που απομένουν, αυτοί οι αγώνες δεν θα διεξάγονται».

Η σχετική ενημέρωση της διοργανώτριας:

“Αξιότιμοι Κύριοι, 

Σας ενημερώνουμε ότι βάσει του άρθρου 3.2.3, παρ.4 της προκήρυξης της Volley League Πάμε Στοίχημα 2017-2018 αναφέρεται: «Όταν, κατά την διάρκεια διεξαγωγής του μίνι – Πρωταθλήματος, η διαφορά μεταξύ της 2ης και της 3ης ομάδας δεν μπορεί να καλυφθεί από τους αγώνες που απομένουν (π.χ. 2 αγωνιστικής πριν την λήξη η διαφορά μεταξύ 1ου και 2ου είναι επτά {7} βαθμοί), δεν θα διεξάγονται οι αγώνες που απομένουν. 
Βάσει της βαθμολογίας (Εθνικός Αλ. 7 βαθ., Παναθηναϊκός 6 βαθ., Νίκη Αιγ. 4 βαθ.) και του ότι το ΤΑΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, ο αγώνας της 6ης αγωνιστικής των Play Out της Volley League Πάμε Στοίχημα 2017-2018, μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛ.,
δεν θα διεξαχθεί.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας 
Παντελής Ταρνατόρος Κών/νος Παπασταθόπουλος

Ο Πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλήματος 
Αντώνης Τελόπουλος”

Έτσι ο Εθνικός ξεκινάει από τώρα τις διακοπές του ενώ η βαθμολογία που είχε διαμορφωθεί μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Αιγίνιο είναι και η τελική και είναι η εξής:

1. Εθνικός Αλεξ/πολης 7
2. Παναθηναϊκός 6
3. Νίκη Αιγινίου 4 (Υποβιβάζεται)

 

Share it