Search

Pregame: Α’ ΕΠΣ Ξάνθης: 25η αγωνιστική (16:00 LIVE SportsΑddict)

Με τα πράγματα να έχουν ξεκαθαρίσει ελαφρώς και στην ουρά της βαθμολογίας, η 25η αγωνιστική  και προτελευταία του φετινού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης θα εχει ουσιαστικά μεγάλο ενδιαφέρον κυρίως σε δύο γήπεδα.

Στο γήπεδο της Μάνδρας οπού απο την μια ο Ερμής ψάχνει τον τυπικό έναν βαθμό που θα τον εξασφαλίσει και μαθηματικά και απο την άλλη η Ασπίδα που παίζει το τελευταίο εκτός έδρας ματς της χρονιάς και θέλει το 25/25 για να καταγράψει ακόμη ένα σπουδαίο ρεκόρ την φετινή χρονιά. Ενώ πολύ μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και στο γήπεδο του Κύρνου οπού ο Νέστος θέλει μόνο νίκη απέναντι στο Μαγικό έτσι ώστε την τελευταία αγωνιστική να παίξει κόντρα στην Κεντητή για δύο αποτελέσματα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια το ενδιαφέρον είναι κυρίως ως προς το πλασάρισμα των ομάδων με όλες να θέλουν να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα σε όσο το δυνατόν πιο τιμητική και καλή θέση, αλλά και με καλή εικόνα στο γήπεδο

Την αυλαία της αγωνιστικής άνοιξε η νίκη του Άρη Πετεινού επί του Εχίνου Σπορ με 2-0 στο τελευταίο ματς της χρονιάς για τον Άρη Πετεινού

Το pre game και την σημερινή μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας στηρίζουν οι:

Η Μεταφορική Εταιρεία E – METAFORES, με έδρα την Ξάνθη, αναλαμβάνει Μεταφορές και Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, με ιδιόκτητα φορτηγά και με ειδικευμένο, μόνιμο προσωπικό!  Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

Απο το 1997 όταν και ιδρύθηκε το γυμναστήριο DYNAMIC BODY CLUB είναι εδώ για να σου δώσει όσα θές σε ένα καλό γυμναστήριο απο εξειδικευμένους γυμναστές. Διαθέτει χώρους ελεύθερων βαρών , fitness , τμήματα αεροβικής γυμναστικής (aerobic) , τμήματα πολεμικών τεχνών ( Kick boxing , πυγμαχία , krav maga , Jiu Jitsu) , power plate καθώς και τμήματα Zumba & Belly Dance. Tα προγράμματα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.  Επίσης κατόπιν συνεννόησης με τη διεύθυνση του γυμναστηρίου μπορεί να γίνει προσωπική προετοιμασία αθλητών σε όλο το φάσμα των αθλημάτων καθώς και προετοιμασία σε αθλήματα για σχολές σωμάτων ασφαλείας.

Το La Bombonera Cafe-Bar and More ανανεώθηκε και σας περιμένει στον καλαίσθητο πολυχώρο του με 2 ορόφους στην Βασιλίσσης Σοφίας 8 στην Ξάνθη. Στο 1ο όροφο μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το ποτό ή το τσίπουρό σας σε συνδυασμό με τους εκλεκτούς μεζέδες της Κυρίας Κατερίνας οι οποίοι έχουν μεγάλη ζήτηση, βλέποντας παράλληλα τους αγαπημένους σας αγώνες ή ακούγοντας ποιοτική μουσική.

Ο 2ος όροφος προσφέρεται καθημερινά ως αναγνωστήριο για τους φοιτητές σε συγκεκριμένες ώρες με ειδικές τιμές. Επίσης η τοποθέτηση ενος μεγάλου προτζέκτορα σας δίνει τη δυνατότητα για σεμινάρια ή παρουσιάσεις. Ακόμη κάθε Σάββατο μετά τις 23:00 χορεύουμε σε ρυθμούς tango/latin/salsa.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα σημερινά παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε την ζωντανή ροή τους μέσα απο το Sportsaddict απο της 16:00 όταν και δοθεί η σέντρα:

Γήπεδο Πετεινού: Άρης Πετεινού – Εχίνος Σπορ  2-0

Γήπεδο Θαλασσιάς: Αναγέννηση Θαλασσιάς – Άτλας Σελίνου (Δρακίδης, Οτουζμπίρ, Τσακουρίδου)

Γήπεδο Κύρνου: Νέστος Κύρνου – Αστέρας Μαγικού (Γκαϊτατζής, Ζαφειρίου, Χρυσέλης Γ.)

Γήπεδο Ζυγού: Ηρακλής Ν. Ζυγού – Βιστωνίδα (Σουρουτζίδης, Πασιάς, Μολώνης)

Γήπεδο Νεάπολης: Απόλλων Ξάνθης – ΑΕ Ξάνθης (Κοτινούδης, Τσεκμές, Πασχαλίδης Γ.)

Γήπεδο Μάνδρας: Ερμής Μάνδρας – Ασπίδα Ξάνθης (Ελευθεράκης, Βαμβακίδης, Ταρινίδης)

Π. Μελάς Κουτσού – Κεντητή 0-3α.α.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

 

Share it