Search

Photos: Τιμήθηκε για την προσφορά του στον Άρη Πετεινού ο Λάμπρος Παναγιώτου που πήρε το πτυχίο του!

Σε εορταστικό κλίμα διεξήχθη η αναμέτρηση του Άρη Πετεινού με τον Εχίνο Σπορ, καθώς πέρα απο το γεγονός πως ήταν η τελευταία της φετινής  χρονιάς για τον δεύτερο της βαθμολογίας Άρη, ήταν και μια ιδιαίτερη μέρα για την “οικογένεια” του συλλόγου του Πετεινού που τίμησε τον Λάμπρο Παναγιώτου.

Η βράβευση του Γιαννιώτη μέσου του συλλόγου, και προπονητή στην Ακαδημία του συλλόγου, έχει να κάνει με την αποφοίτηση του από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Ωστόσο όπως τόνιζαν και οι δύο πλευρές το φινάλε των σπουδών του Λάμπρου Παναγιώτου δεν σημαίνει απαραίτητα και το φινάλε της παρουσίας του στον σύλλογο της Ξάνθης, αν και πολλά θα κριθούν απο το μέρος που θα σταλεί ως φαντάρος κατά την στρατιωτική του θητεία.

Την βράβευση για όσα έχει προσφέρει στον σύλλογο έκανε ο Πρόεδρος του συλλόγου Φίλιππος Παραστατίδης μαζί  με τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας “Ευστάθιος Τοροσίδης” του Άρη Πετεινού, Σάκης Δελής. Με τους συμπαίκτες του να του αφιερώνουν και τη νίκη με 2-0 επί του Εχίνου στο φινάλε των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Share it