Search

Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα των πλέι οφ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ μέχρι τον τελικό!

Με μοναδική εκκρεμότητα το παιχνίδι του Λεύκιππου Ξάνθης κόντρα στην Θύελλα Φερών, χωρίς κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον ωστόσο, ολοκληρώνεται η Α’ φάση του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ γνωρίζοντας τις 8 ομάδες που συνεχίζουν στα πλέι οφ αλλά και όλες τις διασταυρώσεις μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Απο τον Α’ όμιλο στα πλέι οφ συνεχίζουν με βαθμολογική σειρά ΚΑΟ Δράμας, Πανσερραϊκός, ΑΟ Σερρών και Παγγαίο, ενώ απο τον Β’ όμιλο Λεύκιππος Ξάνθης, Αστέρας Καβάλας, Δημοκρίτειο Κομοτηνής και Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Με τους ΚΑΟΔ, Πανσερραίκό, Λεύκιππο και Αστέρα Καβάλας να παίζουν με πλεονέκτημα έδρας.

Τα πλέι οφ ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα με τα πρώτα ματς σε Δράμα, Σέρρες, Ξάνθη και Καβάλα, ενώ την πρόκριση στα ημιτελικά θα πάρουν οι ομάδες που θα φτάσουν πρώτες στις δύο νίκες.

Πάμε να δούμε τα ζευγάρια και το πρόγραμμα των διασταυρώσεων μέχρι και τον μεγάλο τελικό που πέρα απο τον τίτλο δίνει  και το εισιτήριο για την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Αναλυτικά:

Β ΦΑΣΗ:
05-06/05/2018.

ΚΑΟΔ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Λεύκιππος Ξάνθης – Παγγαίο

Πανσερραϊκός – Δημοκρίτειο Κομοτηνής

Αστέρας Καβάλας – ΑΟ Σερρών

12-13/05/2018

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΚΑΟΔ

Παγγαίο – Λεύκιππος Ξάνθης

Δημοκρίτειο Κομοτηνής – Πανσερραϊκός

ΑΟ Σερρών – Αστέρας Καβάλας

16/05/2018

Το τρίτο παιχνίδι για όποιο ζευγάρι είναι στο 1-1 θα γίνει στην έδρα των ομάδων που έχουν το πλεονέκτημα έδρας, στην έδρα των ομάδων που έγιναν τα πρώτα ματς, ενώ υπάρχει εκκρεμότητα για την ακριβή ημερομηνία μετά απο αίτημα των ομάδων των Σερρών 

Γ ΦΑΣΗ -ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ
19-20/05/2018

ΚΑΟΔ-Εθνικός Αλεξανδρούπολης / Αστέρας Καβάλας – ΑΟ Σερρών

Λεύκιππος Ξάνθης – Παγγαίο / Πανσερραϊκός – Δημοκρίτειο Κομοτηνής

ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ:
26-27/05/2018

Share it