Search

Επιτυχιών συνέχεια για τον Διομήδη Ξάνθης με δύο μετάλλια και καλές εμφανίσεις στο Διασυλλογικό Ανδρών – Γυναικών

Με 6 αθλητές του μετείχε στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών που διεξήχθη στην Δράμα η ομάδα του Διομήδη Ξάνθης, συλλέγοντας μάλιστα πέρα απο εξαιρετικές επιδόσεις και δύο μετάλλια με τον Μιχάλη Παπούτσογλου να συνεχίζει να σαρώνει τα μετάλλια προσθέτοντας άλλο ένα χρυσό στην συλλογή του ενώ χάλκινο μετάλλιο είχαμε για τον Σωκράτη Γιαλαμά.

Ο Μιχάλης Παπούτσογλου έκανε ακόμη έναν εξαιρετικό αγώνα καταφέρνοντας παραμονή των γενεθλίων του να κατακτήσει την πρώτη θέση στα 100μέτρα με χρόνο 10,87 επίδοση εξαιρετική με τον ξανθιώτη σπρίντερ να κατεβαίνει ακόμη μια φορά τα 11 δεύτερα. Καλή παρουσία είχαν στον ίδιο αγώνα οι Χαλέντ Χόφας που τερμάτισε με 11,67 και Κωνσταντίνος Τουρατζίδης με 12,06. Μάλιστα οι τρεις τους μαζί με τον Γιάννη Δήμου μετείχαν στα 4χ10 με τους ξανθιώτες να τερματίζουν με 45,55 καταλαμβάνοντας την 6η θέση.

Εξαιρετική παρουσία είχε ο Σωκράτης Γιαλαμάς που με ρίψη στα 13,23 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην Σφαιροβολία, ενώ νέα καλή εμφάνιση είχαμε για την 16χρονη Χρυσούλα Βασιλειάδου που κατετάγη 9η στα 400μέτρα με επίδοση 1:4:51.

 

Share it