Search

Επιμένει Σέρβικα στην θέση του γκολκίπερ η Ξάνθη! Απο την Παρτιζάν ο αντικαταστάτης του Ζίβκο αν πουληθεί

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λέει ο λαός, και τέτοια μοιάζει η περίπτωση του Ζίβκο Ζίβκοβιτς που μπορεί να μην έχει υπογράψει ακόμη στον ΠΑΟΚ αλλά όλα δείχνουν πως σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Έτσι οι Θρακιώτες έχοντας σχεδόν σίγουρη την πώληση του Σέρβου ήδη αναζητούν τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει, με τον Μίλαν Ράσταβατς ήδη να έχει δύο παίκτες ψηλά στην λίστα του αμφότεροι μάλιστα απο την πατρίδα του.

Η πρώτη που ήδη έχει διαρρεύσει το όνομα και μοιάζει ιδιαίτερα προσιτή είναι αυτή του 27χρονου Φίλιπ Κλιάιτς που αγωνίζεται ως δανεικός απο την Παρτιζάν Βελιγραδίου στον Πλατανιά, μετρώντας 12 συμμετοχές. Ενώ μετά τον υποβιβασμό των Κρητικών και επιστρέφοντας στην Σερβία αναμένεται να μείνει  ελεύθερος.

Ο ύψους 1,97 διεθνής Σέρβος κίπερ φέρεται να είναι το πρώτο φαβορί για την αντικατάσταση του πρώην συμπαίκτη του στην Παρτιζάν Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως στην λίστα της ξανθιώτικης ομάδας υπάρχει και δεύτερος κίπερ απο την Σερβία.

Share it