Search

Μάχη μέχρι το φινάλε για την παραμονή στην Α’ κατηγορία! Τα δεδομένα για τους τρεις μονομάχους

Μετά τα αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής το ενδιαφέρον ξεκαθάρισε η μάχη της παραμονής με τα δεδομένα να είναι απλά και συγκεκριμένα για τους τρεις μονομάχους της παραμονής.

Ο Ερμής Μάνδρας μετά το σπουδαίο διπλό στην έδρα του Απόλλωνα είναι πολύ κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής καθώς ακόμη και με δύο ήττες τις τελευταίες αγωνιστικές υπάρχει ενδεχόμενο να παραμείνει στην κατηγορία. Για να μην την ενδιαφέρει ωστόσο τι θα συμβεί στα άλλα ματς η ομάδα του Γιάννη Αλεξιάδη θέλει απλά έναν βαθμό στα εναπομείναντα παιχνίδια με Ασπίδα και Βιστωνίδα. Να σημειώσουμε πως στο μοναδικό σενάριο που μπλέκει για τα καλά η Μάνδρα είναι στην ισοβαθμία με τον Κύρνο οπού υπάρχει ισοβαθμία και στα μεταξύ τους ματς οπότε η παραμονή θα κριθεί στον καλύτερο συντελεστή επίθεσης και άμυνας.

Δύο «τελικούς» έχει μπροστά του ο Νέστος Κύρνου, με την ομάδα του Τάσου Κελλίδη να παίζει όλη την χρονιά στα επόμενα ματς καθώς έχει μπροστά της τον «τελικό» με τον Αστέρα Μαγικού στον Κύρνο αλλά και αυτό της τελευταίας αγωνιστικής με την Κεντητή. Η ομάδα του Κύρνου θέλει μόνο νίκη κόντρα στο Μαγικό για να πάει την τελευταία αγωνιστική στην Κεντητή έχοντας το πλεονέκτημα δύο αποτελεσμάτων, ενώ αν καταφέρει να σκοράρει πολλά τέρματα την Κυριακή και ανάλογα με τα αποτελέσματα του Ερμή μπορεί να σωθεί ακόμη και  με ήττα την τελευταία αγωνιστική. Ωστόσο κανείς στον Κύρνο δεν σκέφτεται αυτό το ενδεχόμενο και θέλουν να κλείσουν την σαιζόν με δύο επιτυχημένα αποτελέσματα.

Απλά και ξεκάθαρα τα πράγματα για την Κεντητή που μετά τις δύο μεγάλες εντός έδρας νίκες και έχοντας μπροστά της ξεκούραση καθώς έχει ματς με το Κουτσό, η ομάδα του Μουσταφά Νιχάτογλου παίζει όλη την χρονιά στο παιχνίδι της 6ης Μαϊού κόντρα στο Νέστο Κύρνου εκεί οπού η Κεντητή θέλει μόνο νίκη, ενώ σε περίπτωση ήττας του Νέστου απο το Μαγικό θα βολεύεται ακόμη και με ισοπαλία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μονομάχων για την παραμονή τις δύο τελευταίες αγωνιστικές:

11. Ερμής Μάνδρας   28: Ασπίδα Ξάνθης(εντός), ΑΟ Βιστωνίδας(εκτός).

12. Νέστος Κύρνου   25:  Αστέρας Μαγικού(εντός), Κεντητή(εκτός).

13. Κεντητή   23(+3): Κουτσό(3-0α.α.), Νέστος Κύρνου(εντός)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Share it