Search

Photos: Τίμησε τους Πρωταθλητές Ελλάδας Παίδες της η ΕΠΣ Ξάνθης!

Ένα πολύ όμορφο βράδυ επιφύλαξαν οι διοικούντες της ΕΠΣ Ξάνθης που έκαναν το τραπέζι στους Πρωταθλητές Ελλάδας της Μεικτής Παίδων και τους γονείς τους.

Με παρόντα τα μέλη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης προεξέχοντος φυσικά του Προέδρου της Ένωσης, Γιώργου Πανίδη η διοίκηση της ΕΠΣ υποδέχθηκε στην ταβέρνα “ΒΙΩΝ” τους γονείς και σύσσωμη την μεικτή ομάδα Παίδων της Ένωσης που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Παίδων, γεμίζοντας χαρά όλο τον κόσμο.

Την μικρή εκδήλωση προλόγισε ο Γραμματέας της Ένωσης Μπάμπης Κυρλίδης που αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους έδωσε τον λόγο στον Πρόεδρο της Ένωσης, που αφού συνεχάρη για ακόμη μια φορά όλα τα μέλη της ομάδας και τους γονείς για τις στιγμές χαράς και συγκίνησης που έφεραν στην πόλη τον τίλο, έκανε αναφορά σε αυτό το ταξίδι αλλά και στην ομάδα Region της Ένωσης που ευχή όλων είναι να επαναλάβουν τον θρίαμβο με την κατάκτηση ξανά του τίτλου βάζοντας ακόμη ψηλότερα τον πήχη.

Ενώ τέλος τον λόγο πήρε ο Ενωσιακός τεχνικός Απόστολος Κουτρουλός που μίλησε για αυτά τα έξοχα παιδιά και κυρίως τους γονείς τους που μεγαλώνουν τα παιδιά τους με ήθος, παράλληλα τους ευχήθηκε δύναμη και υπομονή καθώς αυτά τα παιδιά είναι ικανά για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα.

Ακολούθως ο Αντιπρόεδρος τα μέλη της διοίκησης της Ένωσης Χρύσανθος Ζουρνατζίδης, Χακάν Ισμέτογλου, Αντώνης Κουτσουρλής, Γιάννης Πιστόλας και Θανάσης Κατσαρός παρέδωσαν στους μικρούς πρωταθλητές έπαινους για την κατάκτηση του τίτλου. Ενώ λίγο νωρίτερα και οι γονείς προχώρησαν σε βράβευση τιμώντας με την σειρά τους τον πρωτεργάτη αυτής της μεγάλης επιτυχίας, φυσικά ο λόγος για τον Ενωσιακό τεχνικό Απόστολο Κουτρουλό, που μαζί με τους παίκτες του και τον αρχηγό αποστολής, τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Τριάντη δεν παρέλειψαν ακόμη μια ομαδική φωτογραφία της πρωταθλήτριας Ελλάδας.

Η όμορφη γιορτή ολοκληρώθηκε με πολύ κέφι, και ευχές στον Ενωσιακό τεχνικό ενόψει του αγώνα της Τετάρτης για την μεικτή ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης στο Regions Cup, στην αναμέτρηση που θα γίνει στις 17:00 στο γήπεδο Οφρυνίου.

 

Share it