Search

Photos: Δύσκολη νίκη για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου! Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Ελπίδα Σαπών!

Με 1-0 κέρδισε την Ελπίδα Σαπών ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου στην 4η αγωνιστική των play-off της Α’ ΕΠΣ Θράκης και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας!

Σε ένα ματς με πολλή τακτική, λίγες φάσεις και πολλές δυνατές μονομαχίες ένα τέρμα ήταν αρκετό για να κρίνει την έκβαση της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να έχουν σαφή υπεροχή στο πρώτο μέρος και το μόνο που τους έλειψε ήταν το γκολ. Οι γαλανόλευκοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο, δεν απειλήθηκαν και επέβαλαν τον ρυθμό τους από το 60′ και έπειτα.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Ανέστης Σπυριάδης με τον βοηθό του Εμρέ Μπεκήρ αποφάσισαν να ρίξουν στην μάχη τον Χουσεΐν Χιλμί, αλλάζοντας ταυτόχρονα το σύστημα σε 3-5-2. Πέντε λεπτά αργότερα επετεύχθη και το τέρμα που έκρινε τον αγώνα, ενώ ένα τέταρτο πριν το τέλος ο Μέγας έχασε και πέναλτι. Να σημειώσουμε πως η Ελπίδα Σαπών έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία και από πολλές αποφάσεις της διαιτητικής τριπλέτας καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα, ενώ διαμαρτυρήθηκε και για πέναλτι σε ανατροπή του Αμέτ Ερκάν στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ήρθε στο 15′ όταν ο Παπουτσίδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Κουδούνη. Στο 33′ από μπαλιά του Λιάρου, ο Αμέτ Ερκάν τσίμπησε την μπάλα, αλλάζοντάς της τροχιά, ωστόσο ο τερματοφύλακας του Ιάσμου δεν αιφνιδιάστηκε και στο 38′ Αμέτ Ερκάν, Κουδούνης και Καροτενούτο συνδυάστηκαν πολύ καλά, με το τακουνάκι του τελευταίου να καταλήγει στα χέρια του Παπουτσίδη.

Στο 65ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Η φάση ξεκίνησε από την προσπάθεια του Χουσεΐν Χιλμί από τα δεξιά, που βρήκε τον Αντωνιάδη, εκείνος πάτησε περιοχή, έσπασε την μπάλα στον Ρομπέρ και ο τελευταίος με πλασέ, παρά την προσπάθεια του Ποιμενίδη, την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Στο 76′ ο Ίασμος κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Πασσά, με τους φιλοξενούμενους να μην συμφωνούν με αυτή την υπόδειξη. Ο Ρομπέρ ανέλαβε την εκτέλεση αλλά αστόχησε, ενώ το σουτ του ίδιου στο 80′ κατέληξε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κουμπαράκης που είχε για βοηθούς τους Δημητριάδη και Χαρίτση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Σπυριάδης): Παπουτσίδης, Αμοιρόπουλος, Βιόπουλος, Χουσεΐν Σαλήμ, Λειβαδιώτης, Ντεμιρτσίδης, Αχμέτ Φουρκάν, Γιαννακιτσίδης (60′ Χουσεΐν Χιλμί), Παπαρούνας (90′ Μυλωνάς), Αντωνιάδης (82′ Καραπάτσιος), Ρομπέρ.

Ελπίδα Σαπών (Χαριτόπουλος): Ποιμενίδης, Λιάρος, Μπαμπούρης, Πασσάς, Ρούφος, Καραθανάσης Α., Νεαζή Αλή (61′ Καραθανάσης Ε.), Καροτενούτο (90′ Γκέκας), Πάλι, Αμέτ Ερκάν, Κουδούνης (70′ Κασιώτης).

Share it