Search

Εφτάρα κόντρα στον Παναιγιάλειο με διπλό «χτύπημα» Ντίνα για ΟΦΗ!

Ένα βαθμό, από την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου στην Σούπερ Λίγκ, βρίσκεται ο ΟΦΗ, ο οποίος κέρδισε τον Παναιγιάλειο με 7-0 και πλέον ζητάει μια… ισοπαλία, για να ολοκληρώσει και μαθηματικά το στόχο.

Σκορ και θέαμα από τον ΟΦΗ, ο οποίος ευχαρίστησε τους 3 και πλέον χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν στο Γεντί Κουλέ.

Ο Μάνος με χατ-τρικ (έφτασε τα 22 γκολ), ο Κομοτηναίος Θανάσης Ντίνας με άλλα δυο, (το ένα με εκπληκτικό φάουλ) και ο Κοέλιο με άλλα δυο (τα πρώτα του γκολ στον ΟΦΗ), οδήγησαν την κρητική ομάδα, σε ένα εύκολο απόγευμα.

Δεν αντέχει κριτικής το παιχνίδι, λόγω της διαφοράς δυναμικότητας των δυο ομάδων.

Ο ΟΦΗ τελείωσε από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι (3-0).

Nα σημειωθεί ότι στις καθυστερήσεις ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα παίκτης λόγω αποβολής του Μάνου με δυο κίτρινες σε δυο λεπτά, σε μια φάση που προκάλεσε…ερωτηματικά.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος πάντως, στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς, κάλυψε τον παίκτη του στην συνέντευξη τύπου, καθώς είπε ότι η εντολή για τη δεύτερη κίτρινη ήταν δική του εντολή, καθώς ο Μάνος έχει ένα πρόβλημα στη φτέρνα, έπαιξε με ένεση και δύσκολα θα αγωνιζόταν στην Καλαμαριά, παιχνίδι το οποίο είναι σε τρείς μέρες!

Πλέον ο ΟΦΗ πηγαίνει την Κυριακή στην Καλαμαριά, για να τελειώσει την άνοδο, καθώς του αρκεί και μια ισοπαλία.

Ισχυρό μήνυμα κατά του ρατσισμού από τους παίκτες του ΟΦΗ, με πανό που κράτησαν πριν την έναρξη του αγώνα.

Ενώ σπουδαία στιγμή, ήταν όταν οι παίκτες του ΟΦΗ αφιέρωσαν τα γκολ και τη νίκη σε φίλαθλο του ΟΦΗ που ήταν σε αμαξίδιο, στην γωνία του κόρνερ στη θύρα 8.

Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανίων)
Βοηθοί: Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας), Νιδριώτης (Αθηνών)
4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων)

H ενδεκάδα του ΟΦΗ (Nίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Βαφέας, Ντίνας (62′ Τοπούζης), Κοέλιο (75′ Παπατόλιος), Μάνος, Κομεσίδης, Περογαμβράκης, Πουρτουλίδης, Μπολάκης, Μαχαίρας (66′ Φαζός).

Στον πάγκο οι: Γιαγκιόζης, Φαζός, Βουό, Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Τοπούζης, Κοιλιάρας.

Η ενδεκάδα του Παναιγιάλειου (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Γραμματίκας, Ρέλλας (46′ Κάναλς), Σακελαρόπουλος, Βλάχος, Σμίλτος (59′ Κόκορης), Χαρίτος (70′ Καναβέτας), Τζανουλίνος, Σταματής, Ζαφειράκης, Πολιανίδης.

Στον πάγκο οι: Δοξάκης, Κοκκορης, Canals Garcia, Αθανασίου, Καναβέτας, Μηλιώτης, Genet Dawit Mehariew.

Share it