Search

«Σάρωσε» στη Βέροια το πινγκ πονγκ της Αλεξανδρούπολης

Το χρυσό μετάλλιο είχε τη χαρά να γευτεί για πρώτη φορά η Ελισάβετ Χατζηκύρκα στο πανελλήνιο αναπτυξιακό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης που διεξήχθη στη Βέροια 21 και 22 Απριλίου.

Η 15χρονη Ελισάβετ που αγωνίζεται στη κατηγορία των κορασίδων, (μετά από την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα των Χανίων) κατάφερε και πάλι να πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις και να κατακτήσει το πρώτος της κύπελλο χωρίς μάλιστα να χάσει ούτε ένα σετ από τα συνολικά έξι παιχνίδια που έδωσε στο τουρνουά.

Ο 12χρονος Γιάννης Πιστόλας αγωνιζόμενος στη κατηγορία των παμπαίδων σήκωσε άλλη μια κούπα για φέτος, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι τυχαία το Νο1 στους πίνακες αξιολόγησης της κατηγορίας του. Παρουσιάστηκε πολύ σταθερός και ουσιαστικός καθ όλη την διάρκεια των αγώνων και δεν επέτρεψε σε κανέναν αντίπαλο να του στερήσει τη κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Τα μετάλλια για τις ομάδες της Αλεξανδρούπολης δεν τελείωσαν εκεί καθώς ο Ηλίας Σταματόπουλος και ο Κίμωνας Μήτκας ανέβηκαν στον τρίτο σκαλί του βάθρου στη πολύ δύσκολη κατηγορία των παίδων. Οι εξαιρετικοί αριστερόχειρες αθλητές δικαίωσαν τα προγνωστικά του 3ου και 4ου φαβορί αντίστοιχα , με τον Ηλία Σταματόπουλο να προσθέτει άλλο ένα μετάλλιο στη συλλογή του, και τον Κίμωνα Μήτκα να πανηγυρίζει το πρώτο του μετάλλιο στη κατηγορία των παίδων μετά από αυτά των παμπαίδων.

Λίγο έλλειψε να γευτούν τη χαρά του μεταλλίου ο Νικηφόρος Μύρος και η Κωνσταντίνα Πιστόλα που κατετάγησαν 5οι αποδίδοντας πολύ ποιοτικό πινγκ-πονγκ. Σπουδαίες εμφανίσεις είχαμε και από τους υπόλοιπους αθλητές της αποστολής Γιώργο Κάλλια ,Βαγγέλη Δερνεξή ,Μάριο Δελάκη , Σωτήρη Σωτηρόπουλο Φίλιππο Παπαχρήστου , Φίλιππο Τσίτσιο, Νικόλαο Μαρασλή και Αμαλία Γκογκάκη.

Κατενθουσιασμένοι οι προπονητές Ανδρέας Νικολακάκης, Άγγελος Τσίμας και Παύλος Τελόπουλος όπως επίσης και ο έφορος της ομάδας Δημήτρης Κυραδενίδης που βλέπουν πως τους κόπους όλης της χρονιάς να ανταμείβονται με μετάλλια και πανελλήνιες διακρίσεις που μόνο τελειωμό δεν έχουν. Η αποστολή της ομάδας έλαβε πολύ κολακευτικά σχόλια για το επίπεδο των αθλητών της που τολμούμε να πούμε ότι ενδεχομένως είναι και το υψηλότερο απ όλες τις επαρχιακές ομάδες πανελληνίως.

Share it