Search

Με πολλά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της Λάρισας για το ματς με Ξάνθη

Πολλά είναι τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν παίκτες της ΑΕΛ αυτή τη στιγμή με αποτέλεσμα στα τελευταία ματς να αγωνιστεί με εντεκάδα ανάγκης.

Ο Μιλοσάβλεβιτς είχε μια ελαφρά διάσειση και η κατάσταση του σήμερα δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα. Ο Χούμπτσεφ έχει κάταγμα στο δεξί χέρι του, στο όποιο έγινε χθες ανάταξη εντός γηπέδου. Η σημερινή ακτινογραφία έδειξε ότι δεν απαιτείται χειρουργείο μιας και η ανάταξη ήταν απόλυτα επιτυχής. Στο χέρι του θα έχει γύψο. Θα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στο εξής. Περισσότερες πληροφορίες την Τέταρτη που επιστρέφουν στις προπονήσεις, μιας και δόθηκε στους ποδοσφαιριστές διήμερο ρεπό.

Ο Ρέντζας το Σάββατο είχε διάστρεμμα και προ φυλάχτηκε. Έκανε μαγνητική σήμερα. Αύριο θα γίνουν γνωστά περισσότερα. Ο Ξενοδόχοβ έχει θλάση στο γαστροκνήμιο. Δεν θα προλάβει αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο Γουάλας έχει θλάση στον τετρακέφαλο. Δεν θα προλάβει να παίξει σε αγώνα. Ο Ναζλίδης είχε μια οξιά οσφυαλγία με μυϊκό σπασμό. Αναμένεται να προπονηθεί την Τετάρτη. Ο Λεοζίνιο είχε θλάση στο γαστροκνήμιο αλλά Τετάρτη – Πέμπτη θα μπει κανονικά με την ομάδα αν πάνε όλα καλά. Θα εκτιμηθεί αύριο η κατάσταση του.

Share it