Search

Α’ ΕΠΣ Θράκης: 4η αγωνιστική Play-Off & Play-Out-Pre Game (16:15 LIVE SportsAddict)

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict! 4η αγωνιστική σε Play-Off και Play-Out, σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια να βρίσκονται εν όψει! Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το σπουδαίο ντέρμπυ στον Ίασμο αλλά και η σημαντική αναμέτρηση στην Στρύμη! Βεβαίως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις των αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να τις μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το LIVE του SportsAddict που θα αρχίσει 45′ πριν την έναρξη των αγώνων δηλαδή στις 16:15.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

 

Βιοτεχνία κουφωμάτων ΕΡ-ΑΛ. Πλαστικά κουφώματα, ανακαινίσεις, πόρτες, παράθυρα, θωρακισμένες Πόρτες, υαλοπετάσματα, παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου INOX, κάγκελα και πόρτες περιμέτρου κ.α. Με την πείρα της η βιοτεχνία ΕΡ-ΑΛ κατανοεί τις ανάγκες, τα γούστα και το προσωπικό στυλ των πελατών της των πελατών της για τον οικιακό η επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα και στην καλύτερη τιμή!

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

Και αφού θυμηθείτε τα όσα έγιναν στα ματς της 3ης αγωνιστικής σε play-off και play-out, μέσα από τον απολογισμό της, πάμε να ξεκινήσουμε την σημερινή ανάγνωση των αγώνων!

Ξεκινάμε από το γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων εκεί όπου ο Σπάρτακος υποδέχεται την Δόξα Γρατινής με τους φιλοξενούμενους να είναι το φαβορί. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική από την Ελπίδα Σαπών, με τον κύριο Γεμενετζή να εκφράζει και παράπονα για τις τελευταίες διαιτησίες. Από την άλλη η Δόξα σημείωσε την δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της αυτή τη φορά κόντρα στο Κόσμιο και βρίσκεται στο -2 από την κορυφή.

Στο Κόσμιο ο δεύτερος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ Κοσμίου υποδέχεται την Δόξα Σώστη. Οι ασπρόμαυροι κατάφεραν να γλυτώσουν τον βαθμό της ισοπαλίας στον Κάλχα την περασμένη αγωνιστική, ενώ η Δόξα σημείωσε μια νίκη βγαλμένη από όνειρο, αφού στο μεγάλο τοπικό ντέρμπυ νίκησε με 4-0 τον Ίασμο. Αμφίρροπο αυτό το παιχνίδι αν αναλογιστεί κανείς και τις εντυπωσιακές μάχες μεταξύ των δύο ομάδων στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στον Ίασμο στο σπουδαίο ντέρμπυ της αγωνιστικής ο Μέγας αντιμετωπίζει την Ελπίδα Σαπών. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά για τους γαλανόλευκους το συγκεκριμένο ματς είναι κομβικής σημασίας. Ο Μέγας μετά την ήττα σοκ στον Σώστη θα πρέπει να βρει τα ψυχικά αποθέματα για να παραμείνει για τα καλά στην μάχη του τίτλου. Από την άλλη η Ελπίδα που βρίσκεται προς το παρόν στην κορυφή θα προσπαθήσει να μην χάσει, αφού και η ισοπαλία φαντάζει ως ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε με τα play-out και αρχίζουμε την βόλτα μας εκεί από το γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης. Εκεί, ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής, που πλέον θα μπορούσε κανείς να πει ότι βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση φιλοξενεί την Μεσσούνη. Οι ασπρόμαυροι παίζουν ίσως ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για να έχουν ελπίδες παραμονής. Από την άλλη οι μπλε, νίκησαν το Σάββατο την Ξυλαγανή και έφτασαν τους 8 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την θέση που αυτή τη στιγμή χαρίζει παραμονή. Αναμένεται να διεξαχθεί ένα συναρπαστικό ματς.

Στην Ξυλαγανή ο Ορφέας αγωνίζεται κόντρα στην Αναγέννηση Παγουρίων. Η ομάδα της Ξυλαγανής μπορεί να ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική, αλλά ήταν ένα ανώδυνο αποτέλεσμα. Παραμένει σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και χρειάζεται λίγους βαθμούς ακόμα για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή. Από την άλλη η Αναγέννηση αναδείχθηκε ισόπαλη με την Στρύμη και σήμερα αγωνίζεται σε μια δύσκολη έδρα. 11 βαθμούς έχουν τα Παγούρια αυτή τη στιγμή με τον Κομψάτο και την Μεσσούνη να καραδοκούν με μια νίκη λιγότερη.

Τέλος ο Ορφέας Στρύμης υποδέχεται τον Κομψάτο Πολυάνθου. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας προς το παρόν από την 10η θέση, κερδίζοντας το Σάββατο έναν πολύ σημαντικό βαθμό. Σήμερα θα βρουν απέναντί τους τον Κομψάτο που κόντρα στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής πέτυχε μια απίστευτη ανατροπή και ταξιδεύει στην Στρύμη με σκοπό ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο είναι το πιο ενδιαφέρον ματς της σημερινής ημέρας από τα play-out και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

 

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 17:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

PLAY-OFF

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Δόξα Γρατινής

ΠΑΟΚ Κοσμίου-Δόξα Σώστη

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Ελπίδα Σαπών

PLAY-OUT

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-ΑΟ Μεσσούνης

Ορφέας Ξυλαγανής-Αναγέννηση Παγουρίων

Ορφέας Στρύμης-Κομψάτος Πολυάνθου

Share it