Search

Μετάλλια και διακρίσεις για τις Παγκορασίδες του ΟΕΓΑ στη Θεσσαλονίκη

Στην Α’ Φάση Ενόργανης Γυμναστικής Δ’ Κατηγορίας που πραγματοποιήθηκε στο ΕΓ Μίκρας στη Θεσσαλονίκη στις 22/4/2018, συμμετείχαν οι Παγκορασίδες του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξ/πολης

Η ομάδα που αποτελούταν από τις ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΦΑΤΑΚΗ, ΕΥΔΟΚΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΗ, ΣΟΦΙΑ ΤΣΑΤΣΑΚΗ, ΑΜΑΛΙΑ ΤΑΓΓΑ, ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΚΕΛΕΣΙΔΗ, ΒΑΛΙΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ και ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΜΨΑΚΙΑΝΟΥ, κατάκτησε την 5η θέση στο σύνθετο ομαδικό, με μόλις 4 μονάδες διαφορά από το βάθρο, σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική διοργάνωση που συμμετείχαν 23 σύλλογοι και συνολικά 114 κορίτσια.

Σε ατομικό επίπεδο:

Στην κατηγορία Δ2:

Η ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΦΑΤΑΚΗ διακρίθηκε σε όλα τα όργανα όπου κατέκτησε την 3η θέση στο άλμα και το δίζυγο (Χάλκινα Μετάλλια) και την 8η θέση στο έδαφος και τη δοκό. Με τη συνολική της βαθμολογία πέτυχε την 6η θέση στο σύνθετο ατομικό.

Στην κατηγορία Δ1:

Η ΒΑΛΑΣΙΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ κέρδισε τη 3η θέση (Χάλκινο Μετάλλιο) στο άλμα, τη 5η θέση στο δίζυγο και την 12η θέση στο σύνθετο ατομικό. Επίσης, η ΑΜΑΛΙΑ ΤΑΓΓΑ 19η θέση στο σύνθετο ατομικό, η ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΜΨΑΚΙΑΝΟΥ 20η θέση στο σύνθετο ατομικό, η ΣΟΦΙΑ ΤΣΑΤΣΑΚΗ 25η θέση στο σύνθετο ατομικό και ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΚΕΛΕΣΙΔΗ 31η θέση στο σύνθετο ατομικό. Τέλος, θερμά συγχαρητήρια στην ΕΥΔΟΚΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΗ η οποία διαγωνίστηκε μόνο στο άλμα ώστε να βοηθήσει βαθμολογικά προς τη κατάκτηση μίας καλής θέσης στο σύνθετο ομαδικό.

«Συγχαρητήρια στους προπονητές ΘΟΔΩΡΗ ΜΠΟΥΤΑΚΗ και ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΥΦΑΚΗ, καθώς και τον ειδικό συνεργάτη ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΠΟΥΤΑΚΗ για την ποιοτική δουλειά τους», αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΕΓΑ.

Share it