Search

Μία νίκη μακριά από την άνοδο ο ΑΠΣ Πανθρακικός που νίκησε την ΑΕ Κομοτηνής!

Μόλις ένα βήμα μακριά από την άνοδο στην Α’ ΕΠΣ Θράκης βρίσκεται ο ΑΠΣ Πανθρακικός που νίκησε με 4-1 την ΑΕ Κομοτηνής στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Μετά από ένα αρκετά ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο οι Πάνθηρες πήγαν στην ανάπαυλα προηγούμενοι με 2-1, αφού στις τελευταίες στιγμές του ημιχρόνου η ΑΕ Κομοτηνής μείωσε το σκορ. Στο πρώτο μισό του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν αρκετές καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν. Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι ανέβασαν και πάλι τον ρυθμό τους και κατάφεραν να πετύχουν άλλα δύο τέρματα για το τελικό 4-1.

Το σκορ άνοιξε στο 28ο λεπτό όταν ο Τζελέπης βρήκε με ωραία μπαλιά τον Χατζηιωαννίδη που πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Στεφάνογλου για το 1-0. Στο 37′ ο Χατζηιωαννίδης μοίρασε στον Παπαθέο, εκείνος έσπασε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον Δελή, με τον τελευταίο να σκοράρει για το 2-0. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ξαναμπούν στο ματς, αφού στο 45+2′ ο Κιρκιτζής με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 2-1.

Η ΑΕ Κομοτηνής στην συνέχεια πίεσε για την ισοφάριση και έχασε την μεγαλύτερή της ευκαιρία στο 59′ με το σουτ του Κιρκιτζή από πλεονεκτική θέση, που πέρασε άουτ. Στο 67′ από φάουλ του Αλεξόπουλου η μπάλα κατέληξε στο δεύτερο δοκάρι και ο Μπαξεβανίδης με κεφαλιά έκανε το 3-1. Στο 78′ η κεφαλιά του Αλεξόπουλου μετά την σέντρα του Γρηγοριάδη σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Στεφάνογλου και στο 85′ ο Γρηγοριάδης με σουτ έγραψε το τελικό 4-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαντζαβέλας που είχε για βοηθούς τους Κορομπέλη και Κελεσίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΣ Πανθρακικός (Κυριαλάνης): Ματθαίου, Τσάμι, Αφεντουλίδης, Τσιπλακίδης (75′ Κανέλλης), Μπαξεβανίδης, Τζελέπης, Χατζηιωαννίδης (85′ Τζελέπης), Αλεξόπουλος, Δελής, Γιάζος, Παπαθέος (68′ Γρηγοριάδης).

ΑΕ Κομοτηνής: Στεφάνογλου, Φιλιππακόπουλος (80′ Γιαγατσινός), Τσίκρης, Ζησίδης, Στεφανίδης (60′ Παρασκελίδης), Φερλαχίδης, Παύλου, Δάγκος, Καλλιανίδης (53′ Χουσεΐν), Κιρκιτζής, Λουκοβίτης (73′ Γεωργιάδης).

Share it