Search

«Βόμβα» από τον Πρόεδρο ΠΑΕ Ποντίων: Ο ΠΑΟΚ ήθελε να μας εξαφανίσει για να στηρίξει τον Γαβριηλίδη!

Δήλωση που αναμένεται να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων έκανε στον ΣΠΟΡ FM, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου Μιχάλης Κακουλίδης.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Ροδόπης μιλώντας στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη «Έφεση της Τρίτης», τόνισε ότι ο δικαστής Σκουτέρης ανέφερε στον ίδιο και άλλους μάρτυρες ότι δέχεται πιέσεις από στελέχη του ΠΑΟΚ για να εκδώσει καταδικαστική απόφαση σε βάρος της ΠΑΕ Ποντίων. Σε αυτό το σημείο ανέφερε και ονόματα ανθρώπων που ήταν μπροστά όταν του το είπε αυτό ο κ. Σκουτέρης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Κακουλίδη, παρόντες ήταν οι κ.κ. Γεωργίου & Μαυρόπουλος, αλλά και ο Γιάννης Γιαγγίνης, δημοσιογράφος που εργάζεται στην Αθήνα, τον οποίο όμως όλως περιέργως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων τον ανέφερε ως δημοσιογράφο ιστοσελίδας από την Θράκη.

Ο κ. Κακουλίδης σημείωσε ότι αυτό συνέβη ώστε να στηρίξει ο «δικέφαλος του Βορρά» τον εκλεκτό του πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης, κ. Γαβριηλίδη, ο οποίος ήταν ο μόνος που είχε αντιδράσει στο μήνυμα στη φανέλα, επειδή εκλέγεται από τα μειονοτικά σωματεία της περιοχής.

Πάντως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων εξέφρασε την άποψη ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν είχε ιδέα για τη συγκεκριμένη κίνηση στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η προσπάθεια εμπλοκής στην υπόθεση έγινε με δική τους πρωτοβουλία.

Ακούστε όλα όσα είπε στο παρακάτω ηχητικό:

Share it