Search

Αποθέωση για τον ΠΑΟΚ των Κουμεντάκη και Κωνσταντινίδη στην Θεσσαλονίκη

Αποθεωτική υποδοχή επεφύλαξαν στους παίκτες της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, μεταξύ των οποίων και οι Εβρίτες Ραφαήλ Μουμεντάκης & Δημήτρης Κωνσταντινίδης, περίπου 200 οπαδοί του δικεφάλου στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

Την αποστολή της ομάδας υποδέχτηκε ο πρόεδρος του ΤΑΑ Αντώνης Τσαλόπουλος. Ο Γιάννης Παντακίδης, ο Γιάννης Τακουρίδης, ο Θάνος Τερζής, ο Ραφαήλ Κουμεντάκης κρατούσαν με υπερηφάνια το τρόπαιο, ενώ ο κόσμος φώναζε τα ονόματα τους και τους ζητούσε και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ιταλός προπονητής Ντανιέλε Ρίτσι του αφιέρωσε το μετάλλιο του. «Είναι το ελάχιστο που μπορώ να προσφέρω ως ανταπόδοση στην άψογη συνεργασία που έχουμε. Περάσαμε δύσκολα αλλά η ομάδα φορμαρίστηκε την κατάλληλη στιγμή και πήρε το κύπελλο», δήλωσε ο Ρίτσι. Με συνθήματα και προτροπές για την κατάκτηση και του πρωταθλήματος οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συνόδευσαν τους παίκτες της ομάδας και στο PAOK Sports Arena όπου επίσης στήθηκε πανηγύρι για την κατάκτηση του τίτλου.

Mε την ίδια πτήση από την Ρόδο επέστρεψε και η αποστολή του Ηρακλή που ήταν φιναλίστ του τελικού. Οι παίκτες των δύο ομάδων ταξίδεψαν μαζί ενώ το κλίμα ήταν φιλικό και κατά την διάρκεια του τελικού όταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Ρόδο χειροκρότησαν τους παίκτες του Ηρακλή. Αρκετά μέλη της αποστολής του Ηρακλή έδωσαν συγχαρητήρια στον πρόεδρο του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Αντώνη Τσαλόπουλο.

Share it