Search

Και με την βούλα πρωταθλήτρια η ΑΕΚ! Απορρίφθηκε η έφεση του ΠΑΟΚ

Γνωστή έγινε η απόφαση  της Επιτροπής Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οπού διατηρεί ως έχει την έφεση του ΠΑΟΚ, και η ΑΕΚ έτσι κατακτά τον τίτλο.

Θυμίζουμε πως η πρωτόδικη ποινή του ΠΑΟΚ είναι αφαίρεση 3 βαθμών απο το φετινό πρωτάθλημα, αφαίρεση 2 βαθμών στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.Ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 63.000 ευρώ την οποία ο ΠΑΟΚ εξέτισε.

Ενώ στον Ιβάν Σαββίδη είχε επιβληθεί η ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για 3 χρόνια και πρόστιμο 100.000 ευρώ!  Και στον Λούμπος Μίχελ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 3 μήνες και πρόστιμο 15.000 ευρώ!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα πάντως να πάει την υπόθεση και στο Διαιτητικό, κάτι που λογικά θα κάνει, αν και οι πιθανότητες του είναι πλέον ελάχιστες.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση.

Απέρριψε την έφεση 1) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, 2) του Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, Προέδρου του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και 3) του MICHEL LUBOS του Michal Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ’ αριθ. 86/2018 απόφασης του Πρωτοβαθμίου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ.

Share it