Search

Pregame: Α’ ΕΠΣ Ξάνθης: 23η αγωνιστική (17:00 LIVE SportsΑddict)

Με τα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής  συνεχίζεται η δράση στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, με πολύ κομβικά και σημαντικά ματς στην μάχη της παραμονής.

Όλο το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην μάχη της παραμονής με το παιχνίδι του Κύρνου με την Μάνδρα να ξεχωρίζει, ενώ σημαντικά παιχνίδια έχουν μπροστά τους οι Κεντητή και Άτλας Σελίνου, με την Κεντητή να παίζει εντός με το Μαγικό ενώ δύσκολη έξοδο στον Πετεινό έχει ο Άτλας

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει η δύσκολη έξοδος της Ασπίδας στην Θαλασσιάς ενώ μάχες μεταξύ ομάδων της πρώτης οκτάδας έχουμε σε Εχίνο και Ζυγό με τους γηπεδούχους να φιλοξενούν Βιστωνίδα και Απόλλων Ξάνθης.

Το pre game και την σημερινή μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας στηρίζουν οι:

Η Μεταφορική Εταιρεία E – METAFORES, με έδρα την Ξάνθη, αναλαμβάνει Μεταφορές και Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, με ιδιόκτητα φορτηγά και με ειδικευμένο, μόνιμο προσωπικό!  Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

Απο το 1997 όταν και ιδρύθηκε το γυμναστήριο DYNAMIC BODY CLUB είναι εδώ για να σου δώσει όσα θές σε ένα καλό γυμναστήριο απο εξειδικευμένους γυμναστές. Διαθέτει χώρους ελεύθερων βαρών , fitness , τμήματα αεροβικής γυμναστικής (aerobic) , τμήματα πολεμικών τεχνών ( Kick boxing , πυγμαχία , krav maga , Jiu Jitsu) , power plate καθώς και τμήματα Zumba & Belly Dance. Tα προγράμματα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.  Επίσης κατόπιν συνεννόησης με τη διεύθυνση του γυμναστηρίου μπορεί να γίνει προσωπική προετοιμασία αθλητών σε όλο το φάσμα των αθλημάτων καθώς και προετοιμασία σε αθλήματα για σχολές σωμάτων ασφαλείας.

Το La Bombonera Cafe-Bar and More ανανεώθηκε και σας περιμένει στον καλαίσθητο πολυχώρο του με 2 ορόφους στην Βασιλίσσης Σοφίας 8 στην Ξάνθη. Στο 1ο όροφο μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το ποτό ή το τσίπουρό σας σε συνδυασμό με τους εκλεκτούς μεζέδες της Κυρίας Κατερίνας οι οποίοι έχουν μεγάλη ζήτηση, βλέποντας παράλληλα τους αγαπημένους σας αγώνες ή ακούγοντας ποιοτική μουσική.

Ο 2ος όροφος προσφέρεται καθημερινά ως αναγνωστήριο για τους φοιτητές σε συγκεκριμένες ώρες με ειδικές τιμές. Επίσης η τοποθέτηση ενος μεγάλου προτζέκτορα σας δίνει τη δυνατότητα για σεμινάρια ή παρουσιάσεις. Ακόμη κάθε Σάββατο μετά τις 23:00 χορεύουμε σε ρυθμούς tango/latin/salsa.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα σημερινά παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε την ζωντανή ροή τους μέσα απο το Sportsaddict απο της 17:00 όταν και δοθεί η σέντρα:

Γήπεδο  Πετεινού: Άρης Πετεινού – Άτλας Σελίνου   (Γκαϊτατζής, Τζιβαρτζίδης, Γκώγος)

Γήπεδο Κεντητής: Κεντητή – Αστέρας Μαγικού  (Ανεστίδης, Βαμβακίδης, Αγγελακόπουλος)

Γήπεδο Εχίνου: Εχίνος Σπορ – ΑΟ Βιστωνίδα  (Δρακίδης, Τζεβελεκίδης, Χρυσέλης Γ.)

Γήπεδο Θαλασσιάς: Αναγέννηση Θαλασσιάς – Ασπίδα Ξάνθης  (Γιαπουζής, Κοτινούδης, Σουρουτζίδης)

Γήπεδο Κύρνου: Νέστος Κύρνου – Ερμής Μάνδρας  (Ουζουνίδης, Κτίστης, Ιωαννίδης Μιχ.)

Γήπεδο Ζυγού: Ηρακλής Ν. Ζυγού – Απόλλων Ξάνθης  (Βαχαβιώλος, Ζαφειρίου, Γαβριηλίδης)

Π. Μελάς Κουτσού – ΑΕ Ξάνθης  0-3 α..α

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

Share it